ΖΩΔΙΑ

Τι σημαίνει για εσάς ο ανάδρομος Ποσειδώνας, σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

15 Ιουνίου 2018

photo-1438761681033-6461ffad8d80.jpg

Κριός

Θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, αλλά μπορεί κάποιοι να σας κακολογήσουν που θα επικεντρωθείτε τόσο στη δική σας φροντίδα. Μην τους ακούσετε.

Ταύρος

Μπορεί να νιώσετε πως αυτοί για τους οποίους νοιάζεστε, σας απογοητεύουν. Έχετε πίστη στον εαυτό σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να βάλετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας.

Δίδυμος

Τελευταία είχατε την ευκαιρία να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Δώστε όλη σας την προσοχή σε αυτό, αφού θα μπορούσε να αποφέρει μεγάλη επιτυχία.

Καρκίνος

Θα αρχίσετε να νιώθετε λίγο πιο θαραλλέοι και γι' αυτό δοκιμάστε κάτι που κανονικά θα φοβόσασταν. Μπορείτε να κερδίσετε πολλά από το να έχετε ανοιχτό μυαλό.

Λέων

Βρείτε τα όριά σας και κάντε ένα βήμα πίσω από το κουτσομπολιό και τα social media. Αναζητήστε την ιδιωτικότητά σας.

Παρθένος

Προσέξτε τις δεσμέυσεις όσο ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά ως προς τον σύντροφό σας και βεβαιωθείτε πως τον δέχεστε γι αυτό που είναι και όχι αυτό που θέλετε να είναι.

Ζυγός

Οι συνάδελφοί σας δεν ικανοποιούν τις προσδοκίες σας, αλλά εσείς τα έχετε όλα υπό έλεγχο. Εργάζεστε ανεξάρτητα και έτσι έχετε αποφύγει το δράμα, αλλά και την έλλειψη αποτελεσματικότητας.

Σκορπιός

Θα βρείτε την ηρεμία μέσα από δημιουργικά projects. Δείτε ποια μορφή λειτουργεί για εσάς -ζωγραφική, χορός, μουσική- και χρησιμοποιήστε την μεταμορφωτική σας ενέργεια για να κλείσετε πληγές και νιώσετε πιο κοντά στον κόσμο ως ιδεολόγος.

Τοξότης

Αναρωτιέστε σχετικά με τα συναισθήματα και τις πεποιθήσεις σας, αλλά ο καλύτερος τρόπος να συνεχίσετε είναι να επιστρέψετε εκεί που άρχισαν όλα -στην οικογένεια και το σπίτι σας. Θα καταλάβετε πολλά.

Αιγόκερως

Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να ξεπεράσετε δύσκολες καταστάσεις στην επικοινωνία, αλλά και την προσωπική σας σοφία για να αποφασίσετε τι είναι αληθινό και τι όχι.

Υδροχόος

Θα νιώσετε λιγότερο ενδιαφέρον για τα υλικά πράγματα, και θα βρείτε την ικανοποίηση μέσα από πνευματικές διαδικασίες που θα χτίσουν την ευτυχία μέσα σας.

Ιχθείς

Τα συναισθήματά σας θα είναι πιο έντονα τις επόμενες εβδομάδες, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ονειροπόλα ευελιξία σας για να συσχετιστείτε διαφορετικά με τους άλλους και να χτίσετε διαφορετικές σχέσεις.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.