ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα από 25/6 έως 01/07


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

23 Ιουνίου 2018

13937425e17280c6fbfa4cefa7871a1e.jpg

ΚΡΙΟΣ

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Άρη στον Υδροχόο στις 26 Ιουνίου, και η παραμονή του σε ανάδρομη τροχιά για περίπου δύο μήνες, αποτελεί ένα στοιχείο που θέλει να σου υπενθυμίσει πως κάποια πράγματα δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι σου. Η συμμετοχή σου σε μια ομαδική δραστηριότητα μπορεί  να αρχίσει να παρουσιάζει κάποια προβλήματα, να αντιληφθείς πως διατηρείς ένα ρόλο που δε σε βολεύει, να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν προστριβές που δεν μπορείς να τις βάλεις στην άκρη. Ίσως πάλι να νιώσεις πως δεν υπάρχει λόγος να ενδιαφέρεσαι και πάρα πολύ για τα επαγγελματικά δρώμενα, να δεις πως υπάρχουν αδιέξοδα και τείχη που δεν είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις, αφού δεν υπάρχει ομαδικότητα ή επειδή έχεις χάσει το ενδιαφέρον σου για αυτό που κάνεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Άρη στον Υδροχόο στις 26 Ιουνίου και η παραμονή του σε ανάδρομη τροχιά για περίπου δύο μήνες, σηματοδοτεί μία περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας είναι αρκετά πιθανό να πρέπει να ασχοληθείς με ζητήματα που επηρεάζουν τη δημόσια εικόνα σου και περνούν μέσα από την έννοια της καριέρας ή της οικογένειας. Είναι πιθανό να αλλάζουν οι ρόλοι μέσα στην οικογένεια, αφού ένας γονιός θα χρειαστεί να κάνει ένα βήμα προς τα πίσω ή γίνεσαι εσύ ο/η ίδιος/α γονιός και  αναλαμβάνεις βάρη στους ώμους σου. Ίσως πάλι να έχει φτάσει η στιγμή να γίνει μία γενναία εκκαθάριση σε μία σχέση που δεν μπορεί να παραμένει θαμπή στη ζωή σου, αφού σε αναγκάζει να βγάζεις προς τα έξω μία εικόνα που δε σου αρέσει, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως επιτρέπεις να υπάρξει μία επιστροφή από το παρελθόν για να λυθούν όλες οι αμφιβολίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να αναθεωρήσεις κάποια πλάνα που έχεις κάνει σχετικά με ένα ταξίδι ή τα επαγγελματικά σου όνειρα που σχετίζονται με το εξωτερικό και να μπεις σε μία διαδικασία εσωτερικής αμφιβολίας που μπορεί να διαρκέσει δύο περίπου μήνες. Ίσως να θέλεις να συζητήσεις περισσότερο κάποιες σκέψεις που κάνεις και αφορούν ένα βήμα της καριέρας σου, αφού αναγνωρίζεις κάποια εμπόδια τα οποία δεν μπορείς να αγνοήσεις, τα οποία σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως πρέπει να προσμετρήσεις και την ανάγκη σου για συντροφιά. Δεν μπορείς να αφήσεις στην άκρη τα κοντινά σου πρόσωπα και να ανοίξεις πανιά για μακριά ή δεν είναι  ωφέλιμο να αγνοήσεις τη γνώμη κοντινών προσώπων σχετικά με θέματα που σχετίζονται με τις σπουδές σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Άρη στον Υδροχόο στο ξεκίνημα της νέας  εβδομάδας, και η παραμονή του σε ανάδρομη τροχιά για περίπου δύο μήνες, σηματοδοτεί μία περίοδο που καλείσαι να δώσεις τέλος και λύση σε θέματα οικονομικού περιεχομένου που επιμένουν να σε ζορίζουν ακόμα και αν δεν αφορούν άμεσα εσένα. Θα χρειαστεί να κάνεις μία νέα συζήτηση με το επαγγελματικό σου περιβάλλον για να επιλύσεις ένα θέμα που παραμένει στον αέρα, για να επαναδιαπραγματευτείς κάποιους όρους που φαίνεται να μην είναι και πολύ ευνοϊκοί προς εσένα. Ίσως πάλι να έχει φτάσει η ώρα να επαναπροσδιορίσεις μία εργασιακή πρόταση που σου έχει γίνει και να αποφασίσεις να αξιολογήσεις εκ νέου τα δεδομένα, αφού πρέπει να αποφασίσεις αν είσαι σε θέση να γυρίσεις σελίδα στην καριέρα σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Άρη στον Υδροχόο, το ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου, και η παραμονή του σε ανάδρομη τροχιά για περίπου δύο μήνες συμβολίζει μία περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας μπορεί να νιώσεις πως γίνονται βήματα προς τα πίσω σε θέματα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Ίσως να αρχίσεις να έχεις αμφιβολίες για την επιλογή του προσώπου που βρίσκεται δίπλα σου, να νιώθεις πως έχεις απέναντι σου ένα άτομο που δε διαθέτει τη ζεστασιά που αναζητούσες και πίστευες πως θα έχει. Ίσως πάλι να αισθάνεσαι έντονη μοναξιά και να επιδιώξεις να χτίσεις γέφυρες με πρόσωπα του παρελθόντος, με στόχο να εξετάσεις κατά πόσο μπορεί να κολλήσει ένα γυαλί που έσπασε κάποια στιγμή. Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να προχωρήσεις σε μία ουσιαστική εκκαθάριση των συνεργασιών σου, αποφασίζοντας να πετάξεις από τη ζωή σου ανθρώπους που δεν είναι διατεθειμένοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο συνωστιμός πλανητών στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου και η ταυτόχρονη έναρξη της ανάδρομης πορείας του Άρη στον Υδροχόο σηματοδοτούν την έναρξη μίας περιόδου που θα πρέπει να δώσεις βαρύτητα σε θέματα υγείας και καθημερινότητας, αφού είναι αρκετά πιθανό να προκύψουν αναταραχές που καταστρέφουν την ανάγκη σου για ομαλή ροή των πραγμάτων. Η αδυναμία να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων μπορεί να σε προβληματίσει και να σε αναγκάσει να προχωρήσεις σε κινήσεις που μοιάζουν κάπως βιαστικές και είναι σε θέση να σε εκθέσουν. Από την άλλη βέβαια πλευρά, μπορεί να αντιλαμβάνεσαι πως οι ευθύνες σου μεγαλώνουν και πρέπει να φέρεις εις πέρας όλα όσα έχεις κατά νου, κάτι που σε αγχώνει και μπορεί να σε οδηγήσει σε αναταραχές της υγείας σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Άρη στον Υδροχόο στις 26 Ιουνίου και η διατήρηση αυτής της ανάδρομης τροχιάς για περίπου δύο μήνες, θέλει να σε βοηθήσει να ασχοληθείς με θέματα  της ερωτικής ή επαγγελματικής σου ζωής με στόχο να τα μετατρέψεις σε βήματα προόδου και εξέλιξης και όχι αξεπέραστα εμπόδια που σε οδηγούν τρέχοντας προς το παρελθόν. Είναι η ώρα που θα αρχίσεις να ασχολείσαι σοβαρά με το επόμενο βήμα της σχέσης σου, να διαμορφώνεις το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα πρέπει να κινηθείς ώστε να συνεχίσεις να βαδίζεις παράλληλα με το έτερο ήμισυ. Εκτός και αν αποφασίσεις να σπάσεις αυτή  τη σχέση και να επενδύσεις σε μία νέα γνωριμία, η οποία όμως να ξέρεις πως θα φέρει πολύ κριτική προς το πρόσωπο σου από κοντινά άτομα και στο τέλος του καλοκαιριού μπορεί να σε αφήσει με μία γλυκόπικρη γεύση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Άρη στον Υδροχόο στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, και η παραμονή του σε ανάδρομη τροχιά για περίπου δύο μήνες, θα δώσει το κλίμα σε μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας είναι πιθανό να αντιληφθείς πως υπάρχουν αγκάθια και εμπόδια σε ένα έδαφος που θα πρέπει να μάθεις να το περπατάς με μεγαλύτερη ευκολία. Σαφώς και αυτό που σου αναφέρω μπορεί να σημαίνει πως καλείσαι να μπεις σε ένα διάλογο με ένα πρόσωπο που είναι πιθανό να θορυβηθεί ή τρομοκρατηθεί από τις προθέσεις σου. Σίγουρα μπορεί η παραπάνω πρόταση να σημαίνει πως καλείσαι να μάθεις να διαχειρίζεσαι διαφορετικά κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο, να συνηθίσεις την ιδέα πως θα πρέπει να συναναστραφείς περισσότερο κάποια άτομα που αποφεύγεις. Ίσως πάλι να γίνει περισσότερο κατανοητό πως αναζητάς ένα νέο τόπο κατοικίας, πως θα πρέπει να ξεκινήσεις να λαμβάνεις αποστάσεις από τον τόπο που κατοικείς, αφού η συναναστροφή σου με τα συγκεκριμένα πρόσωπα που υπάρχουν γύρω σου δημιουργεί αρκετές προστριβές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Άρη στον Υδροχόο στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας είναι σίγουρα ένα εμπόδιο στην εξωστρέφεια σου, αλλά δε φαίνεται ικανή προϋπόθεση ώστε να σε ταλαιπωρήσει περισσότερο από άλλους ανθρώπους γύρω σου. Αυτό που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να βάλεις προτεραιότητες στις σκέψεις σου, να προσπαθήσεις να προσθέσεις λογική σε επιλογές που είσαι έτοιμος/η να κάνεις και σε αναγκάζουν να χάνεις τον ειρμό σου και σε ταλαιπωρούν, αφού είσαι συνηθισμένος/η να μη δίνεις σημασία στη λεπτομέρεια. Προσπάθησε να σχεδιάσεις όσο το δυνατό καλύτερα τις διακοπές σου, ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα και θέτοντας στο χαρτί κάποιες δύσκολες περιστάσεις που σε αναγκάζουν να παραδέχεσαι πως καλό θα ήταν να επαναπρογραμματίσεις ένα ταξίδι. Επίσης, φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος/η για ανατροπές σε θέματα που αφορούν τις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού μπορεί να έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις χρόνο και να αποφύγεις μία άσκοπη πράξη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Άρη στον Υδροχόο αλλά και η Πανσέληνος στο ζώδιο σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας φαίνεται να προκαλούν εκνευρισμό στη ζωή σου και να σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως έχεις αντοχές, όρια και σημεία καμπής. Οι ισορροπίες στη σχέση σου είναι δύσκολες, αφού μοιάζει να κουβαλάς αρκετό θυμό μέσα σου που είναι αρκετά εύκολο να βρει μία δικαιολογία και να βγει στην επιφάνεια, ειδικά αν αυτή αφορά θέματα οικονομικού περιεχομένου. Ίσως πάλι να επιδιώκεις να πάρεις αποστάσεις από το άτομο που έχεις δίπλα σου για να δοκιμάσεις να βρεθείς σε μία παρέα που υπάρχει ένα φρέσκο πρόσωπο που σε έχει κάνει να αναρωτιέσαι μήπως είναι καιρός να εξετάσεις την πιθανότητα αλλαγών στη ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις βαρύγδουπες δηλώσεις και τις μεγάλες αποφάσεις, ειδικά αν αφορούν την έναρξη νέων προκλήσεων στην καριέρα σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Άρη στο ζώδιο σου στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας και η παραμονή σε ανάδρομη τροχιά για περίπου δύο μήνες, φαίνεται να δηλώνει πως είναι καιρός να κατεβάσεις ταχύτητα και να φροντίσεις να εξετάσεις κατά πόσο αντέχεις να λειτουργείς σε ένα επίπεδο έντασης που μπορεί να σε εκθέσει. Καλείσαι να αντιληφθείς πως υπάρχουν όρια στην προσπάθεια που κάνεις ώστε να δείξεις τις προσωπικές σου ικανότητες, αφού από εδώ και πέρα θα συναντάς αντιστάσεις που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις και καθόλου βέβαιο πως θα ήθελες να αντιμετωπίσεις. Θα πρέπει να αποφύγεις να ξεκινήσεις και νέα πράγματα στη ζωή σου και να προσπαθήσεις πρώτα να καθαρίσεις το τερέν που κινείσαι, αφού έχουν μαζευτεί αρκετά πράγματα που δημιουργούν σύγχυση και χάος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Άρη στον Υδροχόο στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας σηματοδοτεί μία περίοδο δύο περίπου μηνών κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να είσαι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό σου και στον τρόπο με τον οποίο καταφέρνεις να τον πληγώνεις. Καλείσαι να δηλώσεις κατά πόσο είσαι ευχαριστημένος/η από τη δουλειά σου, βασιζόμενος/η όμως στην ισορροπία ανάμεσα στο σώμα και το πνεύμα σου, αφού είναι αρκετά πιθανό να βλέπεις πως δεν περνάς καλά. Αποδέξου πως θα πρέπει να επεξεργαστείς τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου, αφού αν επιμείνεις να αγνοείς τα σημάδια, τότε είναι αρκετά πιθανό να κάνεις κακό στον εαυτό σου. Επίσης, θα χρειαστεί να παρατηρήσεις πολύ καλύτερα συμπεριφορές ανθρώπων που είναι γύρω σου, αφού μπορεί να αλλάζουν γνώμη και άποψη και να μεταφέρονται στο διαφορετικό στρατόπεδο από αυτό που νόμιζες πως ανήκουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.