ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο εκδικητικά ζώδια


The Jennettes

25 Ιουνίου 2018

photo-1483829686443-863c1684ddad.jpg

Σκορπιός: Θα βάλει σκοπό της ζωής του να σας καταστρέψει

Αν δεν φερθείτε σωστά σε έναν Σκορπιό, θα ήταν σοφό να προσλάβετε έναν σωματοφύλακα και να είστε πάντα σε ετοιμότητα. Η εκδίκηση είναι το δεύτερο όνομα του Σκορπιού και θα διαλέξει την πιο επίπονη μορφή εκδίκησης που μπορείτε να σκεφτείτε. Θα βεβαιωθεί πως θα ταπεινωθείτε αρκετά έτσι ώστε να ζητάτε γονατιστοί συγχώρεση. Δυστυχώς, ένας Σκορπιός δεν κάνει πίσω τόσο εύκολα. Στο μυαλό τους, το να σας κάνουν απλά μία επίπληξη θα καταστρέψει την ισορροπία του σύμπαντος. Το να σας δώσουν αυτό που αξίζετε είναι απλά δικαιοσύνη και υπάρχουν φορές που η εκδίκηση τους θα είναι τόσο ακραία, που τελικά εκείνοι θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη. Βέβαια, ονειρεύεστε αν πιστεύετε πως πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο.

Καρκίνος: Ανυπομονεί να σας δει να αποτυγχάνετε

Οι Καρκίνοι είναι από τα πιο περήφανα ζώδια. Αν πληγώσετε το εγώ τους, είτε με το να τους ταπεινώσετε, είτε με το να τους προδώσετε, τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν έχουν σκοπό τη δυστυχία σας. Οι Καρκίνοι θα κρατήσουν τον θυμό τους μυστικό, αλλά έτσι ώστε να τελειοποιήσουν την εκδίκησή τους, θα φορέσουν ένα ευχάριστο προσωπείο που θα σας κάνει να νομίζετε πως όλα είναι καλά. Αυτό φυσικά δεν ισχύει, και στο παρασκήνιο, ο Καρκίνος σας συκοφαντεί, σαμποτάρει την επιτυχία σας και καταστρέφει τον κόσμο σας όσο εσείς δεν έχει καταλάβει το παραμικρό. Καταλαβαίνετε τι συμβαίνει όταν πια είναι πολύ αργά και ο Καρκίνος είναι εκεί για να το απολαύσει.

Ταύρος: Κρατάει για πάντα κακία και σας δηλητηριάζει με αυτή σιγά σιγά

Ακόμα κι αν έχουν περάσει χρόνια από το γεγονός, ο Ταύρος δεν έχει ξεχάσει τι του κάνατε και σίγουρα δεν σας έχει συγχωρέσει. Ενώ οι περισσότεροι θα είχαν αφήσει πίσω τους αυτό που κάνατε μέχρι τώρα, η κακία που κρατάει ο Ταύρος είναι μόνιμη. Η εκδίκησή του είναι σκληρή, υπολογισμένη, αργή και βασανιστική. Παίρνουν τον χρόνο τους, και ενώ μπορεί να είναι αρκετά πραγματιστικοί για να κάνουν οτιδήποτε δραστικό, θα σας στείλουν τόση αρνητική ενέργεια που μόνο αυτό θα είναι αρκετό. Η δικαιοσύνη είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον Ταύρο και θα κάνει τα πάντα για να πάρετε αυτό που σας αξίζει.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.