ΖΩΔΙΑ

Τα 6 ζώδια που δεν θα επηρεαστούν από τη σημερινή Πανσέληνο


The Jennettes

28 Ιουνίου 2018

bewakoof-com-official-205686-unsplash-1.jpg

Παρακάτω, είναι οι 6 τυχεροί που δε θα αισθανθούν καμία από τις δυνάμεις του φεγγαριού:

Ταύρος

Όσοι ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να χαλαρώσουν. Αντί να αγχωθούν, θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της ημέρας με τεράστια άνεση.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι θα μπορέσουν – επιτέλους – να ολοκληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Θα αισθανθούν πιο ελεύθεροι από ποτέ.

Σκορπιός

Είναι η ιδανική μέρα για να περάσουν χρόνο με φίλους. Ειδικά σήμερα, οι Σκορπιοί θα μπορέσουν να έρθουν πιο  κοντά με τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Τοξότης

Μπορεί να αισθάνεστε ανίσχυροι κάθε φορά που έχει Πανσέληνο, όμως αυτή τη φορά θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τη στάση σας και να γίνετε πιο δυναμικοί.

Λέων

Σήμερα, είναι η ιδανική μέρα για αλλαγή. Οι Λέοντες καλό είναι να ταρακουνήσετε λίγο την καθημερινή σας ρουτίνα αλλάζοντας κάτι μικρό, αλλά σημαντικό – το πρωινό σας για παράδειγμα, ή τη διαδρομή από και προς το γραφείο.

Υδροχόος

Μπορεί οι γύρω σας να είναι αγχωμένοι και νευρικοί, εσείς, όμως, δε θα συμβαδίσετε με τους ρυθμούς τους. Θα είστε χαλαροί και πιο παραγωγικοί από ποτέ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.