ΖΩΔΙΑ

Τα 6 ζώδια με την περισσότερη τύχη στα ερωτικά τον Ιούλιο του 2018


The Jennettes

3 Ιουλίου 2018

photo-1526356253449-c63b14c612a6.jpg

Παρθένος

Οι άλλοι θα ελκύονται από την υπέροχη παρουσία σας και όταν η Αφροδίτη μπει στο ζώδιό σας στις 10 του μήνα θα νιώσετε πυροτεχνήματα!

Τοξότης

Αυτόν τον μήνα θα αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα σε μία σχέση και να την κάνετε επίσημη. Μετά από πολλή αβεβαιότητα, επιτέλους θα πάρετε απαντήσεις.

Δίδυμος

Αν έχετε περάσει μία υποτονική περίοδο στα ερωτικά, αυτόν τον μήνα θα πάρει τέλος. Ετοιμαστείτε για ερωτικές καλοκαιρινές βραδιές μαζί με το ταίρι σας.

Ιχθείς

Αυτά που ήταν άνισα στη ζωή σας πρόκειται να ισορροπήσουν. Η σχέση σας θα γίνει προτεραιότητα, επιτρέποντάς σας να ζήσετε ρομαντικές καλοκαιρινές βραδιές με το ταίρι σας. Ετοιμαστείτε για τον πιο συναρπαστικό, ισορροπημένο και ρομαντικό σας μήνα.

Ταύρος

Αυτόν τον μήνα θα συναντήσετε το απόλυτο ταίρι σας -κάποιον που μπορείτε να συνδεθείτε πνευματικά, ψυχικά και δημιουργικά.

Σκορπιός

Μπορεί να ήσασταν μπερδεμένοι για μία σχέση, αλλά αυτόν τον μήνα όλα θα βγάλουν νόημα. Θα βρείτε την αγάπη με κάποιον φίλο. Ξεκινήστε το ρομάντζο σας κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό και αδράξτε την ευκαιρία να εξελιχθείτε μαζί.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τον πιο δύσκολο Ιούλιο

Τα 4 ζώδια που είναι οι πιο αφοσιωμένοι σύντροφοι

Τα τρία ζώδια που είναι οι ιδανικοί σύντροφοι

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.