ΖΩΔΙΑ

Πώς θα σας επηρεάσει η πρώτη έκλειψη του Ιουλίου, σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

9 Ιουλίου 2018

hanneke-laaning-372530-unsplash-1.jpg

Πώς θα είναι η 12η μέρα του μήνα για κάθε ζώδιο;

Κριός

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, θα είναι πιο συναισθηματικοί. Η ζωή, η οικογένεια και η ηρεμία της ψυχής τους πρόκειται να αποτελέσουν προτεραιότητα.

Ταύρος

Πιο επικοινωνιακοί από το συνηθισμένο, οι Ταύροι θα διευρύνουν τον κύκλο τους. Επιπλέον, θα αισθάνονται πιο ήρεμοι και χαλαροί.

Δίδυμος

Η έκλειψη σηματοδοτεί για τους Διδύμους μία νέα αρχή. Πρόκειται να πραγματοποιηθούν αλλαγές στο εισόδημά τους, ενώ είναι καλή μέρα για επενδύσεις.

Καρκίνος

Οι καιροί αλλάζουν, το ίδιο κι εκείνοι. Οι Καρκίνοι θα πρέπει να επικεντρωθούν στον εαυτό τους, και να μην είναι τόσο αυστηροί με τα λάθη τους.

Λέων

Η ενέργεια της έκλειψης θα λειτουργήσει καθοριστικά για εκείνους που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα. Θα είναι η ιδανική μέρα για να πάρουν κάποιο ρίσκο και να δοκιμάσουν κάτι καινούριο.

Παρθένος

 Οι Παρθένοι, θα επαναπροσδιορίσουν το ρόλο τους στην κοινωνία. Θα αισθανθούν την ανάγκη να βοηθήσουν τους γύρω τους και να προσφέρουν στο σύνολο, και καλό είναι να μην το καταπολεμήσουν αυτό.

Ζυγός

Η επαγγελματική ζωή των Ζυγών πρόκειται να αλλάξει. Νέες ευκαιρίες θα τους εμφανιστούν, ενώ θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις.

Σκορπιός

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού, θα αισθανθούν την ανάγκη να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Ένα ταξίδι, ένα νέο χόμπι, μία νέα γνωριμία, θα φέρουν την αλλαγή που τόσο περιμένουν.

Τοξότης

Η 12η Ιουλίου θα είναι η ιδανική ημέρα για επενδύσεις, για τους Τοξότες. Επιπλέον, θα είναι πιο ανοιχτοί απέναντι στους άλλους, και θα τους εμπιστευθούν ευκολότερα.

Αιγόκερως

Νέα αρχή στις σχέσεις τους θα κάνουν οι Αιγόκεροι. Είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, καλό είναι να δουν πώς μπορούν να βελτιώσουν τη στάση τους, και  να το κάνουν.

Υδροχόος

Μία μικρή αλλαγή στην καθημερινότητα θα φέρει τεράστια αλλαγή στη διάθεση των Υδροχόων. Με ελάχιστη προσπάθεια, θα δουν τη μέρα τους να αλλάζει προς το καλύτερο!

Ιχθύς

Η ενέργειά τους  θα «χτυπήσει κόκκινο»! Δημιουργικότητα και πάθος είναι οι δύο λέξεις που θα χαρακτηρίσουν τη μέρα, η οποία αναμένεται να είναι μία από τις καλύτερες του μήνα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.