ΖΩΔΙΑ

Πώς θα είναι ο Αύγουστος για το κάθε ζώδιο


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

31 Ιουλίου 2018

zodia_0_2_0_0_0.jpg

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Αύγουστος μοιάζει με το μήνα που έχουν όλοι αποφασίσει γύρω σου να παίξουν με τις αντοχές σου, επιδιώκοντας να καθυστερήσουν τις εξελίξεις και να τραβήξουν φρένο. Η παρουσία της Αφροδίτης στο Ζυγό για σχεδόν όλο το μήνα θα σε βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τις επιλογές σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θέλοντας να τονίσει κάποια αδιέξοδα τα οποία είναι φανερά πλέον ακόμα και στην εικόνα σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρώτο μισό του Αυγούστου είναι μία δύσκολη περίοδος για τη ζωή σου αφού καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση τις προκλήσεις που έχουν λάβει χώρα σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο. Μπορεί να προσπαθείς να ισορροπήσεις πάνω στα νέα δεδομένα, να βρεις τον τρόπο να αποδεχτείς όλα όσα έχουν λάβει χώρα ή να χρειάζεται να κάνεις μία ανασκόπηση των εξελίξεων με στόχο να αλλάξεις κάποιες από τις αποφάσεις σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Αύγουστος μοιάζει με έναν έντονο μήνα μετακινήσεων και επικοινωνίας, δύο δραστηριότητες που κάτω από άλλες όμως συνθήκες θα μπορούσαν να προσθέσουν ενδιαφέρον και ενθουσιασμό στη ζωή σου. Μπορεί να επισκέπτεσαι εκ νέου μέρη που γνωρίζεις, να συναντάς ανθρώπους που έχεις να δεις καιρό, να ανησυχείς και να επικοινωνείς για στοιχεία που γνωρίζεις και επανέρχονται στο προσκήνιο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Αύγουστος μοιάζει με το μήνα που σε βάζει σε διαδικασία να ισορροπήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τον εαυτό σου και τους άλλους. Αυτή η πολύ γενική πρόταση θα μπορούσε να βρει άμεση εφαρμογή στον οικονομικό τομέα, αφού προσπαθείς να ιεραρχήσεις τα προσωπικά σου έξοδα σε σχέση με αυτά που καλείσαι να κάνεις και αφορούν πρόσωπα που έχουν κάποια σημαντική θέση στη ζωή σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Ο Αύγουστος είναι ένας ιδιαίτερα έντονος μήνας, αφού με τους ανάδρομους Άρη και Ερμή σε Υδροχόο και Λέοντα αντίστοιχα, αλλά και την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου στις 11 του μήνα, φαίνεται να βρίσκεσαι σε μεγάλο αναβρασμό. Τα σχέδια που είχες κατά νου μπορεί να ματαιώνονται ή να ζητούν μία παράταση, αφού δεν υπάρχει το απαραίτητο υπόβαθρο ώστε να γίνουν και πράξη. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας κουραστικός ή απαιτητικός μήνας, είτε για λόγους σωματικής κόπωσης είτε επειδή ζητά από εσένα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και όσα κουβαλάς μέσα σου, με στόχο να τα μετατρέψεις σε γόνιμο έδαφος. Συνεχίζουν να υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο σου, να πέφτεις πάνω σε στοιχεία που προκαλούν άλλοι ή που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις επειδή κάποιοι άλλοι φοβούνται να αγγίξουν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου στις αρχές Αυγούστου, αλλά και η επαναφορά του ανάδρομου Άρη στον Αιγόκερω στις 13 του μήνα, θέλουν να σε προειδοποιήσουν πως είναι καιρός να αρχίσεις να προετοιμάζεις τον εαυτό σου για τις εξελίξεις που δεν μπορούν να σε πιάσουν στον ύπνο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Αύγουστος κουβαλά μαζί του εξελίξεις που θα επηρεάσουν την εικόνα και το ρόλο σου, ειδικά αν πρόκειται για θέματα που έχουν να κάνουν με ανοικτές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Η επαφή σου με ένα άτομο που έχετε χαθεί ή που ειναι καιρός να μιλήσετε με τη γλώσσα της αλήθειας αφού τόσο καιρό φαίνεται πως παίζετε θέατρο, μοιάζει με τον καταλύτη εξελίξεων στη ζωή σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Αύγουστος μοιάζει με ένα μήνα που έχει βαλθεί να σε ταλαιπωρήσει αφού δε σου προσφέρει τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε προγραμματισμό μετακινήσεων και δράσεων. Οι ανατροπές στο πρόγραμμα σου μπορούν να προκαλέσουν κάποιο εκνευρισμό και να σε αναγκάσουν να παραδεχτείς πως δεν έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων, με αποτέλεσμα να χάνεις την ισορροπία σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιστροφή του ανάδρομου Άρη στο ζώδιο σου από τις 13 Αυγούστου, καθώς και η παραμονή της Αφροδίτης στο Ζυγό από τις 10 του μήνα και μετά, θέλουν να τονίσουν πως βρίσκεσαι σε μία χρονική περίοδο που θα κληθείς να επαναπροσδιορίσεις τα θέματα που έχουν επηρεάσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις τον προηγούμενο μήνα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παραμονή του Ερμή απέναντι σου για όλο τον Αύγουστο, ανάδρομος μέχρι τις 19 του μήνα, και η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα στις 11 του μήνα, σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σου μέχρι τις 13 του μήνα, διαμορφώνουν ένα ιδιαίτερα τεταμένο σκηνικό για τη ζωή σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΣ

Ο Αύγουστος μοιάζει να θέλει να βάλει την τελευταία πινελιά σε μία αλλαγή που προσπαθεί να επιφέρει στην καθημερινότητα σου, παίζοντας με τις αντοχές και τα νεύρα σου, δοκιμάζοντας την υπομονή σου και το βαθμό του συμβιβασμού σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.