ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η έκλειψη του Αυγούστου


The Jennettes

5 Αυγούστου 2018

jonathan-wilson-rosas-pena-535835-unsplash.jpg

Η μερική έκλειψη ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Αυγούστου πρόκειται να επηρεάσει όλα τα ζώδια με τον έναν η με τον άλλον τρόπο, όμως μερικοί θα υποφέρουν λίγο περισσότερο. Μπορεί να έχουν κουραστεί από το χάος που επικρατεί στη ζωή τους, όμως εκείνοι που ανήκουν στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου δεν πρόκειται να ηρεμήσουν σύντομα. 

Μπορεί να χαρακτηρίζονται από πείσμα και επιμονή, όμως καλό είναι να αφεθούν σε όσα προστάζει το Σύμπαν, αυτή τη φορά. Ενώ οι εκλείψεις είναι ιδανικές για τη λήψη αποφάσεων και την οργάνωση σχεδίων, αποτελούν τη χειρότερη περίοδο για να προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε εργασίες και να πετύχουμε στόχους.  

Οι Ταύροι, καλό είναι να χαλαρώσουν. Δε χρειάζεται να προγραμματίσουν αλλαγές ή να αποφασίσουν ότι είναι καιρός για μία νέα αρχή - αλλιώς ας προετοιμαστούν για μεγάλες απογοητεύσεις. 

Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα, δε θα πρέπει να περιμένουν ότι θα βρουν τις ισορροπίες τους αυτόν το μήνα. Το επιθυμητό αποτέλεσμα θα έρθει μόνο εάν έχουν αφιερώσει χρόνο παλεύοντας τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική τους ζωή. 

Οι Σκορπιοί έχουν περάσει δύσκολες μέρες και θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή. Η κατάσταση πρόκειται να ανατραπεί σύντομα, όσο απίστευτο κι αν φαίνεται. 

Τέλος, έρχεται η σειρά των Υδροχόων. Έχουν τεράστια ανάγκη από ένα νέο ξεκίνημα, ενώ θέλουν να δώσουν τέλος σε όσα τους πιέζουν και τους αγχώνουν. Όταν σταματήσουν να προσπαθούν διαρκώς να βελτιώσουν τα πράγματα, τότε μόνο θα έρθει η βελτίωση που τόσο περιμένουν. 

 

Διαβάστε επίσης: Τα 4 ζώδια που φαίνονται δυναμικά αλλά δεν είναι

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.