ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη νέα Σελήνη


The Jennettes

6 Αυγούστου 2018

erriko-boccia-641203-unsplash_1.jpg

Με έξι ανάδρομους πλανήτες, ολική σεληνιακή έκλειψη και μερική έκλειψη Ηλίου, το φετινό καλοκαίρι  μας έχει ταλαιπωρήσει πολύ. Και τώρα έρχεται το νέο φεγγάρι που θα κάνει ένα τεστ στις αντοχές μας. Παρότι θα έχει επίδραση σε όλους μας, τα παρακάτω ζώδια θα λάβουν μόνο θετική ενέργεια, αφήνοντας κάθε αρνητικό για τους υπόλοιπους.

Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς, οι τέσσερις πιο ευέλικτοι του ζωδιακού κύκλου, πρόκειται να περάσουν καλά.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων, θα αισθανθούν επιτέλους ότι, τελικά, η ζωή δεν είναι τόσο δύσκολη. Πρόκειται να βελτιώσουν τις σχέσεις τους τόσο με συναδέλφους όσο και με μέλη της οικογένειάς τους, ενώ θα μπορέσουν να γυρίσουν σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

Οι Παρθένοι, που νιώθουν ότι έχουν απέναντί τους ένα τείχος που δε θα τους αφήσει να προχωρήσουν, θα δουν την αλλαγή που τόσο περίμεναν. Το υπόλοιπο του καλοκαιριού είναι εδώ για να χαλαρώσουν και να βάλουν τη ζωή τους σε μία τάξη.

Η νέα Σελήνη του Αυγούστου πρόκειται να φέρει στο φως όλα τα θετικά χαρακτηριστικά εκείνων που ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη. Επιπλέον, το ελεύθερο πνεύμα τους που είναι έτοιμο για ταξίδια και περιπέτειες πρόκειται να κυριαρχήσει, ενώ είναι η κατάλληλη εποχή για να αδράξουν νέες ευκαιρίες.

Τέλος, φτάσαμε στους Ιχθείς. Μετά από καιρό, θα ακολουθήσουν το μονοπάτι προς την επιτυχία. Τα εμπόδια που έβρισκαν τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή πρόκειται να ξεπεραστούν. Επιπλέον, θα μάθουν να προσαρμόζονται γρηγορότερα στις αλλαγές και να ελίσσονται, με αποτέλεσμα να δεχτούν με μεγαλύτερη ευκολία αυτά που θα φέρουν οι επόμενοι μήνες.

 

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η έκλειψη του Αυγούστου

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.