ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια έχουν το ισχυρότερο ένστικτο


The Jennettes

8 Αυγούστου 2018

allef-vinicius-244440-unsplash_1.jpg

Όλοι γνωρίζουμε έναν άνθρωπο με απίστευτο ένστικτο, που δεν αποτυγχάνει ποτέ. Ό,τι κι αν μας πει ισχύει, ακόμα κι αν δε θέλουμε να το παραδεχτούμε. Υπάρχουν, όμως, ορισμένοι, που διαισθάνονται πιο γρήγορα ότι κάτι άσχημο πρόκειται να συμβεί και, καλώς ή κακώς, μπορούν να προετοιμαστούν ψυχολογικά – και να προετοιμάσουν κι εμάς.

Αν το παρατηρήσουμε, θα δούμε ότι αυτά τα άτομα ανήκουν σε τρία συγκεκριμένα ζώδια. Ποια είναι;

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια, και υπάρχει λόγος. Έχουν πολύ καλή εικόνα για τις προθέσεις των γύρω τους και, όταν η διάθεση κάποιου αλλάζει, μπορούν να το καταλάβουν αμέσως. Μάλιστα, όταν κάποιος πρόκειται να τους φέρει άσχημες ειδήσεις, το αισθάνονται από την πρώτη στιγμή.

Σκορπιός

Υπάρχει, άραγε, κάποιος που θα καταφέρει ποτέ να σοκάρει έναν Σκορπιό; Μάλλον όχι, καθώς εκείνοι που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο έχουν την ικανότητα να αναγνωρίζουν τις προθέσεις των άλλων από την αρχή, παρότι συχνά το κρύβουν.

Ιχθύς

Όλοι νομίζουν πως οι Ιχθείς ζουν σε έναν δικό τους κόσμο, μακριά από την πραγματικότητα. Αυτό που, όμως, συμβαίνει είναι ότι γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εμάς όσα γίνονται, καθώς διαισθάνονται την αύρα του καθενός. Ιδιαίτερα όταν εκείνη είναι αρνητική, προτιμούν να κρατήσουν μία απόσταση από την αρχή, αφού δε θέλουν να περιτριγυρίζονται από τέτοιους ανθρώπους.

 

Διαβάστε επίσης: Tα 4 ζώδια που δύσκολα αποχωρούν από τοξικές σχέσεις

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.