ΖΩΔΙΑ

13/8 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

12 Αυγούστου 2018

zodia_0_2_0_0.jpg

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς τη Δευτέρα 13 Αυγούστου μοιάζει να αποτελεί μία πολύ αφορμή ώστε το μυαλό να πάψει να επιμένει να αναλύσει και να συνθέτει με στόχο να ανακαλύψει την πραγματικότητα, αλλά να λειτουργήσει περισσότερο απελευθερωμένα από αγκυλώσεις και κανόνες. 

Η σημερινή όμως ημέρα από την άλλη πλευρά, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιες ασχολίες και εκκρεμότητες, να λειτουργήσει με τρόπο καταπιεστικό και ψυχαναγκαστικό, στην προσπάθεια να επιταχύνει κάποιες διαδικασίες κάθαρσης. Η είσοδος του ανάδρομου Άρη και πάλι στον Αιγόκερω μοιάζει  να μεγαλοποιεί τις επαγγελματικές ασχολίες που μπορούν να τρομάξουν κάποιους,  να φορτώνει με βάρη ώμους και μυαλά ανθρώπων που δεν είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το παρόν. Υπάρχουν όμως κάποια κομμάτια παρελθόντος που καταφέρνουν να βαρύνουν το παρόν, αφού επιμένουν να παραμένουν ανοικτά και να μετατρέπονται σε εκκρεμότητες που μπορούν να εκθέσουν ή να τιμωρήσουν. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.