ΖΩΔΙΑ

15/8 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

14 Αυγούστου 2018

zodia_0_2_0_0.jpg

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Τετάρτη 15 Αυγούστου μοιάζει να ενοχλεί τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, αφού φέρνει στο προσκήνιο κάποιες προβληματικές σχέσεις και συνεργασίες που δε δείχνουν σημάδια βελτίωσης. 

Η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για μία μικρή ή μεγαλύτερη επανάσταση απέναντι σε μία μορφή καταπίεσης, να λειτουργήσει σαν τον καταλύτη που φέρνει στην επιφάνεια μεγάλα ποσά οργής και θυμού, ανατρέποντας μία ισορροπία και αρμονία που έμοιαζε ιδεατή. Μπορεί πάλι να λειτουργήσει και σαν την ευκαιρία να εκφραστούν προβλήματα και παράπονα, να έρθουν στην επιφάνεια κάποιοι επικίνδυνοι συμβιβασμοί που έχουν λάβει χώρα το προηγούμενο χρονικό διάστημα και μοιάζουν να λειτουργούν σαν τις βραδυφλεγείς βόμβες σε ένα φαινομενικά ασφαλές περιβάλλον. Διαβάστε τη συνέχει εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.