ΖΩΔΙΑ

16/8 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

16 Αυγούστου 2018

zodia_0_2_0_0_2.jpg

Η είσοδος της Σελήνης στο Σκορπιό και η αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο την Πέμπτη 16 Αυγούστου μοιάζει να επαναφέρει τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) στην πραγματικότητα μέσα από μία συνειδητοποίηση που εμπεριέχει αρκετά στοιχεία εκκρεμοτήτων και ανοικτών λογαριασμών. 

Θα κληθείς να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικού περιεχομένου και να αλλάξεις κάποια δεδομένα που μπορεί να σε ενοχλούν και προβληματίζουν. Ίσως να είναι καιρός να κάνεις κάποιες τολμηρές κινήσεις στη χρηματική σκακιέρα θέλοντας να διαφυλάξεις τα νώτα σου, ακόμα και αν αυτό που αποφασίζεις να πράξεις είναι ικανό να ταρακουνήσει τα δεδομένα. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως είναι καιρός να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου και να λειτουργείς με αρκετά επιθετικό τρόπο απέναντι σε ανθρώπους που εκμεταλλεύονται περιστάσεις και σε μειώνουν οικονομικά, με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεσαι με τρόπο που δεν έχουν συνηθίσει να παρατηρούν οι γύρω σου. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.