ΖΩΔΙΑ

20/8 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

19 Αυγούστου 2018

zodia_0_2_0_0.jpg

Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς τη Δευτέρα 20 Αυγούστου μοιάζει να ενεργοποιεί τη διάθεση για ένα ταξίδι μακριά από μία καθημερινότητα που έχει βαρύνει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό και είναι σε θέση να οδηγήσει στην κατάθλιψη. 

Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, είναι μάλλον ώρα να τολμήσεις να βρεθείς μακριά από το μέρος που έχεις συνηθίσει να διαμένεις, να πάρεις αποστάσεις από ανθρώπους που συνήθισες να έχεις γύρω σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσεις σχετικά με ένα θέμα που σκέφτεσαι εδώ και αρκετό καιρό και θεωρείς πως μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να δεχτείς μία παράλογη κριτική. Ίσως πάλι να λαμβάνεις τα νέα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό, να καταφέρνεις να επικοινωνήσεις με ένα άτομο που βρίσκεστε σε απόσταση, η οποία όμως θα πρέπει να γίνει μόνο χιλιομετρική, καθώς πέφτουν οι γέφυρες της συνεννόησης μεταξύ σας.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.