ΖΩΔΙΑ

24/8 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

23 Αυγούστου 2018

1.jpg

Η σύνοδος της Σελήνης με το Νότιο Δεσμό στον Υδροχόο και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο την Παρασκευή 24 Αυγούστου μοιάζει να φέρνει έντονες, γρήγορες ίσως και καταιγιστικές εξελίξεις στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Είναι αρκετά πιθανό να υπάρχουν νέα που ανατρέπουν δεδομένα, που προκαλούν αναστάτωση που είναι σε θέση να έχει επίδραση σε πολλά επίπεδα. Η συνάντηση κάποιων ανθρώπων μπορεί να κουβαλά μαζί της μία επαναστατική ευκαιρία να ειπωθούν ή να γίνουν κάποια πράγματα που φαίνεται να έχουν παραμείνει για αρκετό καιρό στις σκέψεις αρκετών. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από το Λέοντα το δεύτερο μισό της ημέρας, μοιάζει να φέρνει στο τραπέζι κάποιες υποκειμενικές απόψεις, που μπορούν να συγκρουστούν μεταξύ τους, αλλά την ίδια στιγμή αποτελούν και κομμάτια ενός παζλ που αναζητά την τελική του εικόνα.  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.