ΖΩΔΙΑ

4/9 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

3 Σεπτεμβρίου 2018

zodia_0_2_0_0_0.jpg

Οι τελευταίες ώρες της Σελήνης στους Διδύμους την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου μοιάζουν να φέρνουν την ευκαιρία για αρκετή επικοινωνία, για συζητήσεις που κυλούν με ομαλό και αρμονικό τρόπο, για μία ημέρα που δε χρειάζεται να είναι αρκετά πιεστική και φορτική.

Παρουσιάζεται η ευκαιρία να συναναστραφείς με κόσμο που μπορεί να γνωρίζεις για πρώτη φορά ή για να περάσεις χρόνο με άτομα νεαρής ηλικίας, με στόχο να ανανεώσεις τον αέρα μέσα στο μυαλό σου. Θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις υποσχέσεις και να προγραμματίσεις κάποιες δραστηριότητες που μοιάζουν να σε ευχαριστούν, αλλά παράλληλα μπορεί να μιλήσεις περισσότερο από όσο θα έπρεπε και να περάσεις μηνύματα αλαζονείας και εγωισμού. Μέσα όμως από το διάλογο έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις το κλίμα σε μία σχέση που αναζητά τα νέα της πατήματα, ώστε να μπορέσει να ανακαλύψει το επόμενο βήμα. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.