ΖΩΔΙΑ

6/9 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

5 Σεπτεμβρίου 2018

zodia_0_2_0_0_0.jpg

Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη στον Αιγόκερω την Πέμπτη 23 Αυγούστου μοιάζει να ενεργοποιεί τη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, μέσα από υποχρεώσεις που προκύπτουν και θα πρέπει να ικανοποιηθούν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες είναι αρκετά πιθανό να έρχονται στην επιφάνεια και να προκαλούν έντονο εκνευρισμό σε ανθρώπους που βλέπουν να ανατρέπεται το πρόγραμμα τους. Θα χρειαστεί να κινηθείς σε παράλληλα συστήματα ώστε να φέρεις εις πέρας όλα όσα προκύπτουν, κάτι που μπορεί να σε ενοχλήσει ή ακόμα και εκνευρίσει, αφού βγαίνεις εκτός του πλάνου που έχεις χτίσει μέσα στο μυαλό σου. Ίσως πάλι να προσπαθήσεις να ενεργοποιήσεις καταστάσεις που απαιτούν θάρρος και τόλμη, χωρίς όμως να καταφέρνεις να σύρεις και τους υπόλοιπους μαζί σου, αφού κινείστε με διαφορετική ταχύτητα και έχοντας άλλες προτεραιότητες μέσα στο μυαλό σας. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.