ΖΩΔΙΑ

7/9 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

6 Σεπτεμβρίου 2018

zodia_0_2_0_0_0.jpg

Η σύνοδος της Σελήνης με το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, σε συνδυασμό με την επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω από τη χθεσινή ημέρα, μοιάζει να δίνουν τον τόνο σε εξελίξεις που δεν μπορούν να στέκονται στην ανασφάλεια και την αμφιβολία. 

Η σημερινή ημέρα ζητά να είσαι αυθεντικός/η και να μην τρομάξεις να μιλήσεις για το κλείσιμο κύκλων που έχουν πάψει να προσφέρουν ουσιαστικό πλέον όφελος. Ακόμα και αν μία τέτοια πράξη σε τρομάζει, αν αντιλαμβάνεσαι πως θα βγεις από τη ζώνη που αισθάνεσαι ασφάλεια, δεν παύεις να κάνεις καλό στον εαυτό σου και να δοκιμάζεις τα όρια της αυθεντικότητας σου. Αν αποφασίσεις να κάνεις το πρώτο βήμα αυτής της πορείας, τότε φαίνεται πως δεν υπάρχει επιστροφή, αφού ανοίγεις μία πόρτα ώστε να φύγεις από ένα μέρος χωρίς να αφήνεις ίχνη πίσω σου, με αποτέλεσμα να είναι και αδύνατο να επιστρέψεις. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.