ΖΩΔΙΑ

5 συνδυασμοί ζωδίων που θα απατήσουν ο ένας τον άλλον


The Jennettes

7 Σεπτεμβρίου 2018

photo-1496523720220-b62e33cf3161.jpg

Ενώ όλα τα ζευγάρια έχουν πιθανότητες να απατήσουν ο ένας τον άλλον, ανεξάρτητα από το ζώδιό τους, υπάρχουν κάποιοι αστρολογικοί συνδυασμοί που έχουν ακόμα περισσότερες από τους υπόλοιπους. Μερικές φορές έχει να κάνει με την έλλειψη επιθυμίας ενός ζωδίου να κάνει σχέση, που σε αυτή τη περίπτωση ξέρουν από την αρχή πως αυτή η σχέση δεν θα κρατήσει μακροπρόθεσμα. Άλλες φορές, είναι ο συνδυασμός προσωπικότήτων που δημιουργεί πρόβλημα και μπορεί να οδηγήσει και τα δύο μέλη της σχέσης σε αδιέξοδο. 

Δείτε τους αστρολογικούς συνδυασμούς που έχουν περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν ο ένας τον άλλον:

1. Δίδυμος και Δίδυμος

Το ζώδιο αυτό αντιπροσωπεύει τη δυαδικότητα, που είναι το αντίθετο της ένωσης και της πίστης. Το μυαλό των Διδύμων τείνει να περιπλανιέται και να ψάχνει πάντα για κάτι άλλο.

2. Κριός και Καρκίνος

Ο Κριός είναι αρκετά επικεντρωμένος στον εαυτό του, ενώ ο Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητος. Ο ένας θα ψάχνει να ενισχύσει το εγώ του, ενώ ο άλλος να βρει την συναισθηματική ασφάλεια που του λείπει.

3. Ζυγός και Αιγόκερως

Ο Ζυγός είναι γνωστός για το ότι δεν παίρνει εύκολα αποφάσεις, ενώ είναι αρκετά επικριτικός. Ο Αιγόκερως σκέφτεται πάντα επιχειρηματικά και αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την μεταξύ τους επικοινωνία. Ο ένας θα αναζητήσει την ευαισθησία και την ασφάλεια αλλού και ο άλλος μπορεί να απατήσει για να πετύχει τους επαγγελματικούς του στόχους.

4. Σκορπιός και Σκορπιός

Όταν η αρχική σεξουαλική χημεία ξεθωριάσει, ο Σκορπιός θα ψάξει αλλού τη σεξουαλική ποικιλία. Μεταξύ δύο Σκορπιών μπορεί να προκύψουν έντονες εντάσεις και τότε και οι δύο να καταλήξουν στην απιστία.

5. Υδροχόος και Ταύρος

Οι Υδροχόοι θέλουν να έχουν δίκιο και να είναι ελεύθεροι, ενώ οι Ταύροι θέλουν να νιώθουν αγαπητοί και χρειάζονται ασφάλεια. Έτσι, ο Υδροχόος μπορεί να ψάξει για την ποικιλία και τον ενθουσιασμό, ενώ ο Ταύρος θα αναζητήσει την προσοχή και την ασφάλεια που του λείπει.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 3 ζώδια που θα έχουν το πιο δύσκολο φθινόπωρο

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τον καλύτερο Σεπτέμβριο

Αυτά είναι τα 3 πιο αισθησιακά ζώδια

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.