ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει για κάθε ζώδιο η Νέα Σελήνη στις 09/09


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

7 Σεπτεμβρίου 2018

13937425e17280c6fbfa4cefa7871a1e_0.jpg

Η Νέα Σελήνη της 9ης Σεπτεμβρίου στη 17η μοίρα της Παρθένου, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, εξάγωνο με το Δία από το Σκορπιό και τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να ευνοεί τους εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) ώστε να εργαστούν πάνω σε ζητήματα που απαιτούν επιμονή και στοχοπροσήλωση.

Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή επιζητά την ειλικρίνεια και την αναζήτηση της πραγματικότητας, αποτελεί την έναρξη μίας εποχής που θα πρέπει να ασχοληθείς με την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Θα πρέπει να αποφευχθούν οι ουτοπικές διαθέσεις, να παρακαμφθούν οι παρερμηνείες και να υπάρξει πλήρης εστίαση σε ότι μοιάζει με αληθινό. Οι φωνές που υπόσχονται εύκολες και γρήγορες λύσεις σε ζητήματα που είναι φανερό πως απαιτούν χρόνο, μοιάζουν με μία όαση νερού σε μία έρημο που έχει παραμείνει άνυδρη για πολλά χρόνια. Δείτε εδώ τι θα φέρει η Νέα Σελήνη. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.