ΖΩΔΙΑ

11/9 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

10 Σεπτεμβρίου 2018

zodia_0_2_0_0_0.jpg

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου αποτελεί μία ένδειξη πως λαμβάνει χώρα μία προσπάθεια εξισορρόπησης μίας κατάστασης που βρίσκεται  ανάμεσα στην επιβολή άδικων ή σκληρών κανόνων και την ανάγκη για να ξεπεραστεί το αδιέξοδο. 

Αν ανήκεις στον παρορμητικό σταυρό σε ζώδιο/ωροσκόπο (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως), τότε πιθανότατα να προσπαθείς να διαμορφώσεις το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα φέρεις εις πέρας μία αποστολή που μπορεί να μοιάζει και με εξόρμηση αυτοκτονίας. Ίσως να προσπαθήσεις να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που είναι φανερό πως βρίσκεστε σε απόσταση ή αντιπαράθεση, με στόχο να καταφέρεις να ελαχιστοποιήσεις την εσωτερική σου ένταση. Ίσως πάλι να επιδιώξεις να κάνεις ξεκάθαρη την αντίδραση σου σε ένα ζήτημα που σε ενοχλεί, ακόμα και αν αυτή η πράξη γνωρίζεις πως είναι σε θέση να υψώσει ακόμα μεγαλύτερα τείχη από την απέναντι πλευρά. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.