ΖΩΔΙΑ

12/9 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

11 Σεπτεμβρίου 2018

zodia_0_2_0_0_0.jpg

Η παραμονή της Σελήνης στο Ζυγό μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το πρώτο μισό της ημέρας, μοιάζει να εγκλωβίζει τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο σε ένα μοτίβο δράσης που ενοχλεί. 

Θα έρθεις σε επαφή και αντιπαράθεση με ανθρώπους που λειτουργούν μέσω της χειραγώγησης και μπορεί να επιδιώξεις να σπάσεις αυτό  το μοτίβο συμπεριφοράς. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού υπάρχουν ισχυρά θεμέλια σε αυτό τον τύπο δράσης, αφού δεν είναι καθόλου εύκολο να επιβάλεις τις δικές σου προθέσεις και διαθέσεις. Ίσως πάλι να αισθάνεσαι εγκλωβισμένος/η σε ένα πατρόν διαβίωσης που δε λέει να αλλάξει, παρά το γεγονός πως έχουν συμβεί μεγάλες αλλαγές γύρω σου, που θα μπορούσαν να ωθήσουν και εσένα σε μία επανάσταση. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.