ΖΩΔΙΑ

18/9 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

17 Σεπτεμβρίου 2018

zodia_0_0.jpg

Η προσέγγιση της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου δηλώνει πως η διάθεση των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο μοιάζει με ασανσέρ που ανεβοκατεβαίνει κατά βούληση και χωρίς να υπάρχει ορατός εξωτερικός λόγος. 

Θα κληθείς να έρθεις σε επαφή με συναισθήματα που μπορεί να μοιάζουν τοξικά, να σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως υπάρχουν μέσα σου απωθημένα που γεννούν φοβίες και ενοχές που δεν μπορείς να ξεπεράσεις πολύ εύκολα. Θα χρειαστεί να βουτήξεις βαθιά μέσα σου και να τα βάλεις με αναστολές που έχουν ρίζες που δε γνωρίζεις μέχρι που φτάνουν, αλλά μπορείς τουλάχιστον να κατανοήσεις πως δε σχετίζονται απαραίτητα με δικές σου ενέργειες. Θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μία εσωτερική βουτιά σε μία πληγή που είναι παρούσα και δεν κλείνει, αλλά τουλάχιστον μπορεί να την καθαρίσεις κατά μία έννοια. Διαβάστε τη συνέχει εδώ. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.