ΖΩΔΙΑ

19/9 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

18 Σεπτεμβρίου 2018

zodia_0_2_0_0_0_0.jpg

Η παραμονή της Σελήνης στον Αιγόκερω την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου και η ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον Ερμή από την Παρθένο το πρώτο μισό της ημέρας, ευνοεί τους εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) ώστε να ασχοληθούν με θέματα πρακτικού ενδιαφέροντος και να ανακαλύψουν λύσεις σε προβλήματα. 

Θα ασχοληθείς με θέματα της δουλειάς σου, βασιζόμενος/η στη λεπτομέρεια αφού έχεις την ευκαιρία να επιλύσεις μικρά προβλήματα που δεν επιτρέπουν να φτάσεις στη μεγάλη εικόνα των αποστολών που έχεις αναλάβει. Μπορεί να αισθάνεσαι πως ο ρόλος σου δεν είναι αυτός που καταλήγεις να επιτελέσεις, αλλά χρειάζεται κάποιες φορές να ασχολείσαι προσωπικά ο/η ίδιος/α με τα μικρά ζητήματα που λειτουργούν ως εμπόδια για τη μεγάλη εικόνα. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε μία γενναία εκκαθάριση των αρχείων που διατηρείς, θέλοντας να δημιουργήσεις ελεύθερο χώρο για να μπορέσεις να εντάξεις σε αυτόν νέα δεδομένα που γνωρίζεις πως είναι στο δρόμο και έρχονται.  Διαβάστε τη συνέχει εδώ. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.