ΖΩΔΙΑ

20/9 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

19 Σεπτεμβρίου 2018

zodia_0_2_0_0_0.jpg

Η σύνοδος της Σελήνης με το Νότιο Δεσμό και τον Άρη στον Υδροχόο και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από το Σκορπιό την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου μοιάζει να αφυπνίζει τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός. Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Είναι πιθανό να προκύψουν αναταράξεις σε υπάρχουσες δομές, να προκληθούν αναταραχές με στόχο να πάψουν να υφίστανται λιμνάζοντα ύδατα σε περιστάσεις που παραμένουν σε ασάφεια. Ίσως να προκύψουν φωνές από άτομα που αναζητούν τον προσωπικό τους ρόλο μέσα σε σχέσεις, συνεργασίες ή ομαδικές προσπάθειες που έχουν χάσει το βηματισμό τους. Ίσως να υπάρξουν κινήσεις από άτομα που αποφασίζουν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο σε σχέση με αυτό που τους έχει επιτραπεί. Ίσως πάλι να χρειαστεί να υπάρξει ένα ηλεκτροσόκ σε περιβάλλοντα που έχουν βολευτεί και δεν αναγνωρίζουν την απαίτηση για πρόοδο και εξέλιξη. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.