ΖΩΔΙΑ

21/9 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

20 Σεπτεμβρίου 2018

zodia_0_2_0_0_0.jpg

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με το Δία από το Σκορπιό την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου μοιάζει να προσθέτει ταχύτητα αλλά και εκνευρισμό στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος/η με μία σειρά από υποχρεώσεις τις οποίες και θα κληθείς να τακτοποιήσεις αρκετά γρήγορα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα μπορείς να είσαι και αποτελεσματικός/η. Ίσως να χρειαστεί να εργαστείς παράλληλα σε αρκετά μέτωπα, να αντιμετωπίσεις προκλήσεις που δε λύνονται όσο σύντομα θα επιθυμούσες, με αποτέλεσμα να αφήνεις εκκρεμότητες στην πορεία της ημέρας. Ίσως πάλι να έρθεις αντιμέτωπος/η με αρκετό κόσμο, να χρειαστεί να συναναστραφείς ανθρώπους που θα έρθουν σε αντίθεση με τις δικές σου σκέψεις και πεποιθήσεις, με αποτέλεσμα να προκύπτουν εύκολα λεκτικές εκρήξεις. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.