ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει η Πανσέληνος στις 25/9 σε κάθε ζώδιο


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

23 Σεπτεμβρίου 2018

zodia_0.jpg

Η Πανσέληνος της 25ης Σεπτεμβρίου στη δεύτερη μοίρα του Κριού σε σύνοδο με το Χείρωνα, σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και σε αντίθεση με τον Ερμή από το Ζυγό μοιάζει να κινητοποιεί έντονα τους εκπροσώπους των πρώτων ημερών του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) ζητώντας να σπάσει το απόστημα που παραμένει ζωντανό εδώ και μερικούς μήνες.

Η κατά μέτωπο επίθεση μπορεί να εμπεριέχει αρκετά εμπόδια, αφού οι αντιστάσεις είναι μεγάλες και τα αδιέξοδα παρόντα. Θα χρειαστεί να αποφύγεις τις εγωιστικές και αλαζονικές τάσεις, να εξετάσεις την ιδέα του συμβιβασμού μέσα από τον ειλικρινή διάλογο, δείχνοντας πως μπορείς να υποβιβάσεις και μειώσεις το ισχυρό σου εγώ. Ίσως πάλι να αναγνωρίζεις πως είναι καιρός να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω, αφήνοντας τις πρωτοβουλίες σε άλλες πλευρές, φροντίζοντας να καλύψεις τον τραυματισμένο σου εαυτό.

Σε αυτή την Πανσέληνο θα γίνει ιδιαίτερα ορατή η δυσαρμονία σε μία σχέση ή συνεργασία που συνεχίζει να κινείται με αργό όμως πλέον βήμα. Θα πρέπει να βρεθεί μία λύση, ακόμα και αν αυτή σηματοδοτεί το τέλος μίας εποχής, αφού δεν είναι εφικτή η διατήρηση ενός μοτίβου διαβίωσης που πληγώνει τη μία από τις δύο πλευρές. Το κλείσιμο μίας ολόκληρης εποχής μπορεί να είναι ξαφνικό στα μάτια κάποιων, αλλά μοιάζει να προετοιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.