ΖΩΔΙΑ

27/9 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


26 Σεπτεμβρίου 2018

zodia_0_2_0_0_2_1.jpg

Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και η σειρά από όψεις που σχηματίζονται στο σταθερό σταυρό (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) των ζωδίων/ωροσκόπων, όπως η σύνοδος με τον Ουρανό, η αντίθεση με την Αφροδίτη από το Σκορπιό και το τετράγωνο με τον Άρη από τον Υδροχόο, δηλώνουν πως η επαναφορά της σταθερότητας δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. 

Υπάρχουν αρκετές προσπάθειες ώστε να επανέλθει η ισορροπία σε διαπροσωπικές σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί,  να καταλαγιάσει ο θόρυβος και η αναταραχή, να μπουν  σε μία  λογική σειρά οι υποχρεώσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει βέβαια πως μεγαλώνει η προσπάθεια ελέγχου των καταστάσεων, κάτι που είναι αρκετά πιθανό να σημαίνει πως κάποιοι προσπαθούν να λειτουργήσουν με τρόπο πιεστικό απέναντι σε άλλους. Η καταπίεση είναι ένα στοιχείο που θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια αντιδράσεις, λεκτικές ή ακόμα και σωματικές, αφού δεν είναι αποδεκτό το γεγονός πως κάποιοι έχουν την ισχύ και την εξουσία στα χέρια τους, ώστε να χειραγωγούν τους υπολοίπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.