ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δε θέλουν να κάνουν σοβαρές σχέσεις


The Jennettes

29 Σεπτεμβρίου 2018

amy-kate-551417-unsplash_1.jpg

Οι σοβαρές σχέσεις δεν είναι για όλους. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντέχουν στη σκέψη του να ξυπνούν κάθε μέρα δίπλα στον ίδιο άνθρωπο, να μιλούν με τον ίδιο άνθρωπο καθημερινά και να μην έχουν τη δυνατότητα να φλερτάρουν όποτε θέλουν. Συνήθως, αυτή η κατηγορία ατόμων συναντάται σε 3 συγκεκριμένα ζώδια.

Ποια είναι αυτά;

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι αναζητούν διαρκώς νέες εμπειρίες και λατρεύουν τις αλλαγές. Θέλουν να περνούν καλά και δυσκολεύονται να δεσμευτούν σε έναν μόνο σύντροφο. Το καλό είναι ότι, συνήθως, είναι ειλικρινείς και το παραδέχονται από την αρχή της γνωριμίας τους μαζί μας, χωρίς να παίζουν με τα συναισθήματά μας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 19 Δεκεμβρίου)

Οι πιο ανεξάρτητοι του ζωδιακού κύκλου, που έχουν ως κύρια προτεραιότητα την ελευθερία τους, είναι οι Τοξότες. Προτιμούν τις ελεύθερες σχέσεις και αισθάνονται υπερήφανοι που δε χρειάζονται τίποτα και από κανέναν, ώστε να είναι ευτυχισμένοι.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα είναι γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό και πάθος. Λατρεύουν το φλερτ, είναι κυνηγοί αλλά δεν αντέχουν στην ιδέα της δέσμευσης. Δεν έχουν ανασφάλειες και σπάνια θα στενοχωρηθούν, αν δεν αρέσουν στον άλλο – πολύ απλά, θα αναζητήσουν τον επόμενο!

 

Διαβάστε επίσης: Τα 5 ζώδια που πετυχαίνουν επαγγελματικά αργότερα στη ζωή

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.