ΖΩΔΙΑ

1/10 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

30 Σεπτεμβρίου 2018

zodia_0_2_0_0_2_1_0.jpg

Με τη Σελήνη σε τροχιά κενή πορείας στους Διδύμους τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, ο νέος μήνας μοιάζει να ξεκινά με τρόπο που δεν αποκαλύπτει τις προκλήσεις που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια του, αφού η σημερινή ημέρα επενδύει στις ανάλαφρες κουβέντες και τις συχνές μετακινήσεις. 

Με τη Σελήνη στους Διδύμους, έχεις την ευκαιρία να γίνεις για λίγο παιδί, να αποδράσεις από ένα περιβάλλον έντασης και ευθυνών, να προσπαθήσεις να ζήσεις στο σήμερα και όχι στο χθες ή το αύριο. Είναι πιθανό να έχεις αρκετές απορίες και να εκφράσεις ερωτήσεις που μπορούν να εκνευρίσουν  κάποιους,  γι αυτό πρόσεχε μήπως ξεπερνάς όρια τρίτων. Ίσως πάλι να έχεις τη διάθεση να προχωρήσεις σε συζητήσεις και επαφές που είναι σε θέση να φέρουν στην επιφάνεια κάποια νέα που θα ξαφνιάσουν, αφού προκύπτουν ειδήσεις που θα αναταράξουν τις ισορροπίες που έχουν δομηθεί, χωρίς όμως να χρειάζεται ακόμα να ληφθούν οριστικές αποφάσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.