ΖΩΔΙΑ

2/10 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

1 Οκτωβρίου 2018

zodia_0_2_0_0_2_1_0.jpg

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω την Τρίτη 2 Οκτωβρίου μοιάζει να φέρνει δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Τα όρια που τίθενται σε διαπροσωπικές σχέσεις μοιάζουν να καταπνίγουν τις συναισθηματικές εκφράσεις κάποιων, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αμφιβολίες ως προς επιθυμίες και διαθέσεις που δηλητηριάζουν την επικοινωνία ανθρώπων. Ίσως να χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με έναν τοίχο που καταφέρνει να φρενάρει το ρυθμό σου, αλλά την ίδια στιγμή σε βοηθά να δεις την αλήθεια, την οποία πιθανότατα να παρατηρούσες μέσα από μία διαστρεβλωμένη οπτική γωνία. Αν η πραγματικότητα απέχει από αυτό που θεωρούσες πως είναι μέχρι σήμερα, τότε φρόντισε να μην κλειστείς στο καβούκι σου, αλλά να χωνέψεις τα νέα δεδομένα και να προχωρήσεις κανονικά στο δρόμο σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.