ΖΩΔΙΑ

4/10 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

3 Οκτωβρίου 2018

zodia_0_2_0_0_0_1_0_2.jpg

Η σύνοδος της Σελήνης στο Λέοντα με το Βόρειο Δεσμό, η αντίθεση με τον Άρη από τον Υδροχόο και τα τετράγωνα με τον Ουρανό από τον Ταύρο και την Αφροδίτη από το Σκορπιό κατά τη διάρκεια της Πέμπτης 4 Οκτωβρίου, μοιάζουν να προκαλούν σεισμικές δονήσεις στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ισχυρογνωμοσύνη μοιάζει να κάνει έντονη την παρουσία της και να προκαλεί αναταράξεις σε ισορροπίες που έχουν καταφέρει να πατήσουν σε στέρεο έδαφος τον τελευταίο καιρό. Η ανάληψη προσωπικής πρωτοβουλίας μπορεί να ληφθεί περίεργα από κάποια πρόσωπα που έχουν συνηθίσει να λειτουργούν μέσα σε ομαδικό πνεύμα, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν μηχανισμοί άμυνας και τεχνικές αμφισβήτησης. Κάποιες συγκρούσεις μπορεί να επιλέξουν να μην εμφανιστούν στην επιφάνεια, αλλά να παραμείνουν στο υπέδαφος ώστε να δυναμιτίσουν το κλίμα υπογείως, κάτι που τις κάνει ακόμα πιο επικίνδυνες. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.