ΖΩΔΙΑ

Πώς θα σας επηρέασει η ανάδρομη Αφροδίτη σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

4 Οκτωβρίου 2018

photo-1496430551739-3b0c25d12f53.jpg

 Μέχρι τώρα, γνωρίζετε ήδη για τον ανάδρομο Ερμή, γνωστός για το ότι φέρνει σύγχιση σε οτιδήποτε έχει να κάνει με επικοινωνίες και ταξίδια. Ενώ είναι μία δημοφιλής αστρολογική περίοδος που αναφέρεται συχνά, ο Ερμής δεν είναι ο μοναδικός πλανήτης που γυρνάει σε ανάδρομη πορεία - όλοι οι πλανήτες το κάνουν. Κι ενώ προς το παρόν απολαμβάνουμε ηρεμία σε σχέσει με την πορεία του Ερμή, αύριο πρόκειται να βιώσουμε την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία που θα κρατήσει 40 μέρες. Το διαφορετικό σε σχέση με τον ανάδρομο Ερμή είναι πως θα επηρεάσει τη ζωή μας, όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις, τα χρήματα και την απόλαυση. 

Δείτε πώς θα σας επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιό σας:

Κριός

Θα φέρει αναταραχές στις ερωτικές σας σχέσεις, κάνοντάς σας να αναθεωρήσετε όχι μόνο τη σχέση αλλά και τον σύντροφό σας. Αν είστε single, θα πρέπει να αποφασίσετε τι πραγματικά θέλετε από μία ερωτική σχέση.

Ταύρος

Θα φέρει ενός είδους μοναξιά, ενώ θα κλείσει ανοιχτά θέματα του παρελθόντος στα ερωτικά. Επηρεάζει επίσης και τις σχέσεις σας με συναδέλφους.

Δίδυμος

Θα σας κάνει να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά και την υγεία σας και αναθεωρήσετε. Επικεντρωθείτε πολύ στην υγεία σας.

Καρκίνος

Θα επηρεάσει κυρίως τη σεξουαλική σας ζωή και ενδεχομένως κάποιος απ' το παρελθόν να έρθει ξανά στο προσκήνιο ή ακόμα και να γνωρίσετε κάποιο καινούριο άτομο - αλλά κανείς που θα έρθει στη ζωή σας αυτή τη περίοδο δεν θα παραμείνει μέχρι το τέλος της ανάδρομης αυτής πορείας.

Λέων

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης επηρεάζει το παρελθόν και την οικογενειακή ζωή. Άνθρωπο και καταστάσεις από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να ανοίξουν νέες πληγές. Μην πάρετε καμία μεγάλη απόφαση μέχρι το τέλος της ανάδρομης πορείας.

Παρθένος

Θα επηρεαστούν οι επικοινωνίες σας, γι΄αυτό προσέξτε τα λόγια και τις πράξεις σας. Επίσης, δεν είναι η στιγμή να κάνετε μεγάλα έξοδα.

 

Διαβάστε επίσης: 

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τον καλύτερο Οκτώβριο

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην ερωτική σας ζωή, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ζυγός

Το κομμάτι των οικονομικών επηρεάζεται περισσότερο, γι' αυτό προσέξτε να μην κάνετε μεγάλα έξοδα. Μετά την ανάδρομη πορεία ενδεχομένως να νιώθετε μπερδεμένοι και να σκεφτείτε ξανά τι θέλετε από τη ζωή σας.

Σκορπιός

Χρειάζεται να επανασυνδεθείτε με τις ανάγκες σας και να επικεντρωθείτε σε αυτά που σας κάνουν να νιώθετε καλά. Μετά την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, ίσως συμβούν κάποιες εξελίξεις στον ρομαντικό τομέα αλλά προσέξτε να μην προχωρήσετε πολύ γρήγορα. Αν υπάρχει κάποιος που σας κρατάει πίσω, συγχωρέστε τον και προχωρήστε.

Τοξότης

Μπορεί να μη νιώθετε και τόσο θετικοί αυτή τη περίοδο και να πρέπει να δουλέψετε κάποια θέματα και να ξεπεράσετε κάποιες καταστάσεις. Αφιερώστε ενέργεια στους φίλους και στις σχέσεις και αποφασίστε τι δε δουλεύει πια για εσάς.

Αιγόκερως

Θα αναθεωρήσετε τη συμπεριφορά των φίλων σας και ίσως αυτό να προκαλέσει κάποιο δράμα. Στη δουλειά, μπορεί να αναθεωρήσετε τη καριέρα σας και να θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο, αλλά περιμένετε μέχρι το τέλος της ανάδρομης πορείας για να πάρετε αποφάσεις.

Υδροχόος

Σε αυτή την ανάδρομη πορεία, θα επικεντρωθείτε σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την παιδική ηλικία. Κοιτάξτε στο παρελθόν, πριν κάνετε κάτι μεγάλο και καινούριο. Θα αναζητήσετε την ελευθερία σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Ιχθείς

Αυτή η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης φέρνει σοφία που μόνο οι Ιχθείς μπορούν να αποδεχτούν και να κατανοήσουν πραγματικά. Θα σκεφτείτε πραγματικά το παρελθόν σας αυτή τη περίοδο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.