ΖΩΔΙΑ

Σε ποιο κομμάτι της ζωής σας πρέπει να κάνετε reset φέτος το φθινόπωρο, σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

8 Οκτωβρίου 2018

photo-1481127950397-88e4c4f4b83b.jpg

Το φθινόπωρο ενδείκνυται για ενδοσκόπηση και προετοιμασία. Είστε έτοιμοι ψυχικά, σωματικά και συναισθηματικά για να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας; Ξέρουμε πως ακούγεται πολύ σκληρό, αλλά είναι σημαντικό να ανανεώσετε τα κομμάτια της ζωής σας και να αλλάξετε συνήθειες που δε λειτουργούν πια για εσάς:

Κριός

Επιτέλους ανοίγεστε και γίνεστε κομμάτι στις ζωές των άλλων και οι άλλοι στη δική σας. Αφήστε πίσω σας το άγχος και θυμηθείτε πως υπάρχουν άνθρωποι που σας υποστηρίζουν.

Ταύρος

Αυτή η περίοδος έχει να κάνει με την υγεία και τη καθημερινότητα. Κάνετε τη δουλειά που χρειάζεται; Το σύμπαν θα βάλει σε προτεραιότητα τους στόχους σας.

Δίδυμος

Οι ερωτικές σχέσεις και η καλλιτεχνική έκφραση βρίσκονται στο προσκήνιο και επιτέλους ξεκινάτε να νιώθετε πραγματικά ο εαυτός σας.

Καρκίνος

Χαλαρώστε, Καρκίνοι. Χρειάζεστε ιδιωτικότητα περισσότερο από κάθε φορά, γι' αυτό ξεκουραστείτε και περάστε χρόνο με τους αγαπημένους σας.

Λέων

Αυτή η περίοδος έχει να κάνει με επικοινωνία, αδέρφια και κοινωνικοποίηση. Δεν είναι κακό να λέτε στον κόσμο αυτό που νιώθετε.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα σας επηρέασει η ανάδρομη Αφροδίτη σύμφωνα με το ζώδιό σαςΠαρθένος

Ήρθε η ώρα να απολαύσετε τη ζωή και καλά θα κάνετε, επειδή το αξίζετε - η περίοδος αυτή έχει να κάνει με το εισόδημα, τις αξίες και την αυτοεκτίμηση.

Ζυγός

Λάμπετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οπότε κάντε μία αλλαγή στο look σας που θα εντυπωσιάσει.

Σκορπιός

Χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και ήρθε η στιγμή να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να κλείσετε σχέσεις που δε λειτουργούν.

Τοξότης

Αυτή τη περίοδο, γνωρίστε κόσμο και δικτυωθείτε - άλλωστε αυτό σας προσφέρει ευχαρίστηση.

Αιγόκερως

Είστε επικεντρωμένοι στην επιτυχία και αυτή τη περίοδο πρέπει να ακολουθήσετε αυτά που αγαπάτε περισσότερο.

Υδροχόος

Είστε έτοιμη να κάνετε ένα άλμα πίστης και να μπείτε σε νέες περιπέτειες. Όλα είναι πιθανά, Υδροχόοι.

Ιχθείς

Βρίσκεστε κατά τη διάρκεια μίας μεταμόρφωσης αυτή τη περίοδο και αναζητάτε την οικειότητα. Είναι όλα ή τίποτα για εσάς και είστε έτοιμοι να ενωθείτε με κάποιον ψυχικά.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.