ΖΩΔΙΑ

4 ζώδια που προτιμούν τη μοναξιά


13 Οκτωβρίου 2018

s-alb-672127-unsplash.jpg

Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί που εύκολα θα είναι ευχαριστημένοι. στην πραγματικότητα πιο ευτυχισμένοι όταν είναι μόνοι, παρά να μοιράζονται τον πολύτιμο χρόνο τους με κάποιον άλλο. Εδώ είναι ένας κατάλογος των 6 ζωδιακών σημείων που αγαπούν να είναι μόνοι οι περισσότεροι. Ελέγξτε εάν είστε μεταξύ τους.

Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους και κάποιοι άλλοι αναζητούνε τη μοναξιά. Ο ζωδιακός σας κύκλος μπορεί να σας δείξει σε ποια κατηγορία ανήκετε. Εάν λοιπόν είστε ένα από τα παρακάτω ζώδια, επιδιώκετε αρκετές φορές να μένετε μόνοι.

Καρκίνος

Οι καρκίνοι απολαμβάνουν την παρέα των φίλων, όμως όταν θέλουν να πάρουν μια απόφαση προτιμάνε τη μοναξιά. Επίσης δεδομένου ότι είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια, όταν περνάνε δυσκολίες θέλουν να μένουν μόνοι τους.

Παρθένος

Οι παρθένοι ανήκουν στα ζώδια που σκέφτονται όλο την ώρα, για αυτό ακόμη και όταν βρίσκονται με φίλους υπάρχει πιθανότητα πνευματικά να είναι αλλού. Οι τέχνες, η το μαγείρεμα, το διάβασμα χρησιμεύουν ως τέλειοι σύντροφοι όταν θέλουν να μείνουν μόνοι τους. Επίσης ορισμένοι παρθένοι είναι ντροπαλοί, έτσι όταν περιτριγυρίζονται από ανθρώπους νιώθουν άβολα.

Αιγόκερως

Εάν έχετε ένα φίλο που όταν βρίσκεται σε ένα πάρτι κάθεται σε μια γωνιά, τότε σίγουρα ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Οι περισσότεροι Αιγόκεροι είναι πνευματικά όντα και προτιμάνε τη μοναξιά για ενδοσκόπηση ή για να απολαύσουν κάποια πνευματική δραστηριότητα.

Ιχθείς

Οι ιχθείς ζούνε σε έναν δικό τους κόσμο. Αντί να περιβάλλονται από ανεπιθύμητους ανθρώπους, επιλέγουν να μένουν μόνοι τους και να χαλαρώνουν. Οι περισσότεροι ιχθείς είναι επίσης ονειροπόλοι γι αυτό και δεν αναζητάνε την παρέα κάποιου φίλου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.