ΖΩΔΙΑ

Το πρόβλημα που έχετε στη σχέση σας, σύμφωνα με το ζώδιο του συντρόφου σας


The Jennettes

21 Οκτωβρίου 2018

photo-1510276113764-7ac28415a9ec.jpeg

Αν σας ενδιαφέρει η αστρολογία, μπορεί να θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ζώδιο του συντρόφου σας έτσι ώστε να καταλάβετε μερικά πράγματα για τον χαρακτήρα του. Φυσικά, δεν μπορείτε να πάρετε όλες τις απαντήσεις, αλλά είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τρόπους να μάθετε περισσότερα για τον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας και τι χρειάζεστε από εκείνον, ενδεχομένως και να αποφύγετε προβλήματα στη σχέση σας πριν εμφανιστούν.

Κριός - Τσακωμοί

Αν ο Κριός νιώσει παραμελημένος θα κάνει τα πάντα για να πάρει προσοχή και ενδεχομένως να προκαλέσει τσακωμούς και διαμάχες.

Ταύρος - Πείσμα

Είναι πεισματάρηδες, οπότε θα κρατούν το σκορ και δε θα συγχωρέσουν εύκολα. Θα θυμούνται το κάθε τι που συνέβη.

Δίδυμος - Απιστία

Αναζητούν συνεχώς νέες εμπειρίες, οπότε μπορεί να απιστήσουν στην αναζήτηση για ενθουσιασμό.

Καρκίνος - Εξάρτηση

Θέλουν να νιώθουν συναισθηματικά ασφαλείς, αλλά μερικές φορές το παρακάνουν και καταλήγουν ενα εξαρτώνται από τον άλλον.

Λέων - Επιτακτικότητα

Ξέρουν τι θέλουν και συχνά μπορεί να γίνουν πολύ επιτακτικοί και να θυμώσουν αν ο σύντροφός τους δεν κάνει αυτά που θέλουν όπως τα θέλουν.

Παρθένος - Κριτική

Είναι πολύ επιλεκτικοί με το περιβάλλον τους, οπότε συχνά γίνονται επικριτικοί με τους συντρόφους τους και αυτό οδηγεί σε διαμάχες.

Διαβάστε επίσης: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο Οκτωβρίου

 

Ζυγός - Ψέματα

Αναζητούν την ισορροπία σε όλα, οπότε μπορεί να πουν ψέματα για να διατηρήσουν την ηρεμία στη σχέση τους.

Σκορπιός - Ζήλια

Έχουν την τάση να είναι κτητικοί και ζηλιάρηδες, ακόμα και εκδικητικοί αν νιώσουν πως τους έχουν πει ψέματα.

Τοξότης - Αστάθεια

Ψάχνουν συνεχώς την επόμενη περιπέτειά τους και δύσκολα οι άλλοι νιώθουν ασφαλείς και προσγειωμένοι μαζί τους - εκτός κι αν ψάχνουν το ίδιο.

Αιγόκερως - Έλλειψη προσοχής

Νοιάζονται πολύ για τη καριέρα τους και μερικές φορές απογοητεύουν τους συντρόφους τους, αφού δεν θα τους βάλουν προτεραιότητα.

Υδροχόος - Έλλειψη επαφής

Είναι πολύ ανεξάρτητοι και μπορεί να μην τους αρέσουν οι καθημερινές συζητήσεις περί σχέσεων. Μπορεί να είναι απόμακροι συχνά και αυτό να προκαλέσει προβλήματα.

Ιχθείς - Συναισθηματικό μπέρδεμα

Δε θα χρειαστεί ποτέ να αναρωτηθείτε για τα συναισθήματα ενός Ιχθύ, αφού θα τα εκφράζει πάντα αν νιώθει ασφαλής και επιθυμητός. Επειδή είναι τόσο συναισθηματικοί, πολλές φορές προκαλούνται μπερδέματα στις σχέσεις.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.