Τι θα φέρει η Πανσέληνος στις 24/10 σε κάθε ζώδιο

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018
zodia_0_2_0_0_0_1_0_2_1.jpg

Η ιδιαίτερα έντονη Πανσέληνος της 24ης Οκτωβρίου στην 1η μοίρα του Ταύρου, σε σύνοδο με τον Ουρανό και αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό, αλλά και σε τετράγωνο με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόου, μοιάζει να ταρακουνά για ακόμα μία φορά τη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η αναταραχή του περασμένου καλοκαιριού είναι και πάλι παρούσα και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως η κρίση που βίωσες δεν έχει τελειώσει και καλό θα ήταν να τολμήσεις να βάλεις το μαχαίρι πιο βαθιά στην πληγή. Θα πρέπει να τολμήσεις να προχωρήσεις σε μία πράξη που μπορεί να πονέσει, αλλά ταυτόχρονα θα απομακρύνει τα τελευταία ίχνη μίας σκιάς που επιμένει να εμφανίζεται ακόμα και όταν θεωρείς πως την έχεις εξαφανίσει.

Αν παραμείνεις άπραγος/η, τότε είναι εξαιρετικά πιθανό να σε βρουν εξελίξεις τις οποίες δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς. Αν πάλι αποφασίσεις να αναλάβεις δράση, τότε μπορεί να χρησιμοποιείς περισσότερη δύναμη από όση απαιτείται, με αποτέλεσμα να μοιάζεις με οδοστρωτήρα. Η ισορροπία είναι μία δύσκολη αποστολή σε αυτή τη χρονική συγκυρία, γι αυτό προετοιμάσου για εκπλήξεις και ανατροπές που δύσκολα ελέγχονται.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ