ΖΩΔΙΑ

3/11 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

3 Νοεμβρίου 2018

clock-1096054_1920.jpg

Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς το Σάββατο 3 Νοεμβρίου μοιάζει να δίνει την ευκαιρία στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους ή να καταφέρουν να χαθούν από μία σταθερή και επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα. 

Η επικοινωνία μπορεί να δυσκολέψει κατά τη διάρκεια της ημέρας, αφού προκύπτουν δυσκολίες συνεννόησης, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν μη λεκτικά σινιάλα και σημάδια τα οποία είναι σε θέση να βάλουν μπροστά μία διαδικασία που βρίσκεται εν υπνώσει. Η λάμψη που μπορεί να κουβαλά ένα άτομο είναι ένα στοιχείο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ώστε να επιτευχθούν στόχοι που έχουν τεθεί και ίσως να συναντούν εμπόδια που στηρίζονται στη λογική και τους αυστηρούς κανόνες που έχουν τεθεί. Φρόντισε να δώσεις σημασία στα μη λεκτικά σινιάλα που λαμβάνεις, αφού με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να επιλύσεις προβλήματα που κάτω από άλλες περιστάσεις θα μπορούσαν να δημιουργήσουν σοβαρά εμπόδια. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.