ΖΩΔΙΑ

7/11 Tι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

6 Νοεμβρίου 2018

clock-1096054_1920_0.jpg

Η Νέα Σελήνη στις 7 Νοεμβρίου στη 15η μοίρα του Σκορπιού σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, μοιάζει να δηλώνει το κλείσιμο μίας εποχής αρκετών μηνών που έχουν χαρακτηριστεί από την ενεργοποίηση του άξονα των σταθερών ζωδίων (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) και την είσοδο σε μία καινούργια εποχή.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη ζητά να υπάρξουν δεδομένα που δεν αλλάζουν, να γίνει ταμείο για όλη την προηγούμενη περίοδο και να αφομοιωθούν απόψεις και δράσεις που αποτελούν χαρακτηριστικά μίας νέας ζωής. Την ίδια ημέρα, ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης περνά στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου (Βόρειος Δεσμός στον Καρκίνο και Νότιος Δεσμός στον Αιγόκερω), ενώ την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη, κάτι που σημαίνει πως το ενδιαφέρον και οι ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση μεταφέρονται σε νέες κατευθύνσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.