ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο ο ανάδρομος Ερμής


The Jennettes

12 Νοεμβρίου 2018

photo-1506272517965-ec6133efee7a.jpg

Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος - ξανά! - πολύ σύντομα και για τους περισσότερους, αυτό σημαίνει λάθη στην επικοινωνία, τεχνολογικές καταστροφές και μία γενική σύγχιση στην εργασία. Είναι εξαιρετικά εκνευριστικό και χρονοβόρο, απλά για κάποιους λίγο λιγότερο. Υπάρχουν μερικά ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από άλλα από τον ανάδρομο Ερμή στις 17 Νοεμβρίου.

Δείτε ποια είναι αυτά:

Δίδυμος

Πάρτε μία βαθιά ανάσα, γιατί ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σας και αυτή η ανάδρομη πορεία θα σας επηρεάσει περισσότερο απ' όλους. Αυτή τη φορά επηρεάζει τον έβδομο οίκο των σχέσεών σας, γι' αυτό αναμένεται να επιστρέψουν πρόσωπα απ' το παρελθόν και βαθιά θαμμένα θέματα στις σχέσεις σας να έρθουν στην επιφάνεια. Είτε μιλάμε για έναν γάμο ή για μία συνεργασία, ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί αυτή η σχέση. Μην πάρετε γρήγορες αποφάσεις, αλλά συζητήστε ήρεμα για να βρεθούν λύσεις.

Παρθένος

Αυτή η ανάδρομη πορεία του Ερμή φέρνει το δράμα στο τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Ετοιμαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με το δράμα στο οποίο μεγαλώσετε και παιδικά τραύματα ή οικογενειακές επιπλοκές να έρθουν κι αυτά στην επιφάνεια. Υπάρχει περίπτωση να μη νιώθετε άνετα στο σπίτι σας πια. Δώστε χρόνο στο να θεραπευτεί η σχέση με την οικογένειά σας και κλείστε θέματα από το παρελθόν. Προσέξτε να μην πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε αργότερα. Καθαρίστε, οργανώστε και τακτοποιήστε, για να φέρετε καλύτερη ενέργεια.

Τοξότης

Όταν κοιτάτε στον καθρέφτη, είστε χαρούμενοι με το άτομο που σας κοιτά πίσω; Νιώθετε άνετα με τη ταυτότητά σας; Θέλετε να κάνετε αλλαγές; Αν ναι, ο Ερμής θα σας υπενθυμίσει πως πρέπει να γίνει μία αλλαγή. Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε πώς μπορείτε να ανανεώσετε τον εαυτό σας. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα εξωτερικά, αλλά απλά αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας. Μην κάνετε κάτι δραστικό μέχρι ο Ερμής να γυρίσει ορθόδρομος και σκεφτείτε καλά πριν κάνετε οτιδήποτε. Κάντε αλλαγές που σημαίνουν κάτι.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.