ΖΩΔΙΑ

14/11 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

13 Νοεμβρίου 2018

clock-1096054_1920_0.jpg

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου μπορεί να θέλει να δηλώσει πως κλείνει ένας έντονος κύκλος έξι περίπου μηνών κατά τη διάρκεια του οποίου οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) πέρασαν από καταστάσεις που έχουν αλλάξει τις προτεραιότητες της ζωής τους.

Θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις αποστάσεις από τις καταστάσεις και να εξετάσεις μήπως αλλάζοντας την οπτική σου γωνία θα μπορούσες να συνειδητοποιήσεις κάτι που δεν έχεις ακόμα καταφέρει να χωνέψεις. Προσπάθησε να αναζητήσεις συνδέσεις με άτομα που υπάρχουν γύρω σου αλλά δεν έχετε μοιραστεί στιγμές, ώστε να αποσαφηνίσεις ποιος είναι ο ρόλος σου μέσα σε μία κοινή δραστηριότητα. Απομακρύνσου από πρόσωπα που περνάτε χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά βαραίνουν τις στιγμές σου, αφού χρειάζεται να απελευθερωθείς από καταναγκασμούς που δε σου προσφέρουν απολύτως τίποτα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.