ΖΩΔΙΑ

15/11 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

15 Νοεμβρίου 2018

clock-1096054_1920_0_3.jpg

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στον Υδροχόο την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου μοιάζει να προκαλεί κάποιες λεκτικές και εγκεφαλικές εκρήξεις στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, που μοιάζουν με την τελευταία πρόταση μίας περιόδου αρκετών μηνών. 

Η ένταση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα θα γίνει γρήγορα αφορμή για καυγάδες και εκρήξεις, καθώς θα μπορέσει να βρει διέξοδο σε μικρά ζητήματα που επηρεάζουν διαπροσωπικές σχέσεις και είναι σε θέση να προκαλέσουν αναταράξεις σε υπάρχουσες ισορροπίες. Μία κόντρα με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να οδηγηθεί στα άκρα και να φέρει στην επιφάνεια αλήθειες που κρύβοντας επιμελώς εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Μία λέξη μέσα σε μία ερωτική σχέση μπορεί να ανάψει τη σπίθα του έντονου πάθους ή της διάθεσης για αναμέτρηση σώμα με σώμα, με απρόβλεπτες συνέπειες και για τις δύο πλευρές. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.