ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει η Πανσέληνος στις 23/11 σε κάθε ζώδιο


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

21 Νοεμβρίου 2018

clock-1096054_1920.jpg

Η Πανσέληνος της 23ης Νοεμβρίου στην 1η μοίρα των Διδύμων, σε αντίθεση με το Δία από τον Τοξότη και σε τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθείς, μοιάζει να επαναφέρει τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο στο προσκήνιο των εξελίξεων.

Είναι χρήσιμο να αναγνωρίσεις πως βρίσκεσαι μπροστά σε μία νέα τάξη πραγμάτων, που σου προσφέρει ευκαιρίες και προοπτικές, χωρίς όμως να είναι βέβαιο πως μπορείς να κατακτήσεις όλες τις προκλήσεις. Θα χρειαστεί να επεξεργαστείς τα δεδομένα, να θέσεις το μυαλό σου σε λειτουργία ώστε να εξετάσεις μήπως πέφτεις σε παγίδες. Θα πρέπει να είσαι σε θέση να διαχωρίσεις τις δικές σου επιθυμίες από αυτές που θέτουν άλλοι και σε κάνουν να πιστεύεις πως είναι δικές σου, κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να τεντώσει τα νεύρα σε συζητήσεις και συνδιαλλαγές από τις οποίες απουσιάζει η ουσία και η φερεγγυότητα. Προσπάθησε λοιπόν να μην οδηγηθείς σε λεκτικές συγκρούσεις, αλλά να επιλύσεις με γόνιμο τρόπο τις αναταράξεις.

Διαβάστε τη συνέχεια για κάθε ζώδιο εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.