ΖΩΔΙΑ

Γιατί αυτός ο ανάδρομος Ερμής ήταν χειρότερος από άλλους


3 Δεκεμβρίου 2018

photo-1502898295-455afaf0f015.jpg

Ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι ποτέ διασκεδαστικός. Το χειρότερο, όμως, κομμάτι του ανάδρομου Ερμή τον Νοέμβριο του 2018 είναι πιθανόν το ότι πραγματοποιήθηκε την περίοδο των εκπτώσεων και του Black Friday. Συν το ότι η Πανσέληνος στις 23 ήταν καταδικασμένη από τον ανάδρομο Ερμή, αφού έλαβε χώρα στο ζώδιο του Διδύμου, τον οποίο κυβερνά, μαζί με τον Παρθένο.

Στις 16 Νοεμβρίου, ο Ερμής γύρισε ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη και παρότι η Αφροδίτη γύρισε ορθόδρομη την ίδια μέρα, τα πράγματα δεν καλυτέρεψαν. Όταν ο Ερμής βρίσκεται στον περιπετειώδη Τοξότη, ο οποίος είναι το άκρως αντίθετο από τον Δίδυμο, πράγμα που σημαίνει πως ο πλανήτης της επικοινωνίας δεν λειτουργεί ιδιαίτερα καλά. Συγκεκριμένα, δεν τα πάει καθόλου καλά με τις λεπτομέρειες, πόσο μάλλον με τη δέσμευση. Σκεφτείτε το έτσι: O Ερμής μεταφέρει το μήνυμα, ενώ ο Τοξότης αμφισβητεί το κάθε τι και προτιμά να βιώνει τα πράγματα από πρώτο χέρι.

Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που θα έχουν τον καλύτερο Δεκέμβριο

Έτσι, ο Ερμής στον Τοξότη εκφράζεται υπερβολικά και έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως "σκύλος που γαβγίζει δε δαγκώνει". Επίσης, ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη δημιούργησε πολλά προβλήματα στην επικοινωνία, γεμάτα προγράμματα, τεχνολογικές δυσκολίες, χαμένα deadlines και άλλα πολλά. Λογικά, θα τα βιώσατε.

Ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Σκορπιό από την 1η του μήνα και θα γυρίσει ορθόδρομος (ευτυχώς) στις 6 Δεκεμβρίου. Λίγη ακόμα υπομονή.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.