ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου


The Jennettes

5 Δεκεμβρίου 2018

photo-1484399172022-72a90b12e3c1.jpg

Η τελευταία νέα σελήνη της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου και θα είναι η τελευταία νέα αρχή του 2018. Η νέα σελήνη έχει τη δύναμη να επηρεάσει όλα τα ζώδια μέχρι έναν βαθμό - είναι μία στιγμή να η ξεκινήσουμε απ' την αρχή, να αφήσουμε το παρελθόν και προχωρήσουμε μπροστά - αλλά δεν θα έχουν όλα τα ζώδια την ίδια εμπειρία. Αυτά τα 4 ζώδια θα νιώσουν περισσότερο την ανάγκη να κάνουν αλλαγές, το λιγότερο:

Toξότης

Θα σας εμπνεύσει να δώσετε ενέργεια στην φροντίδα του εαυτού σας. Κάνοντας αυτό θα νιώσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά θα λάμψετε και από μέσα προς τα έξω.

Δίδυμος

Έρχονται νέες αρχές στις σχέσεις και νέες ευκαιρίες για διασυνδέσεις στον χώρο εργασίας. Οπότε, βγείτε εκεί έξω - όσο περισσότερο εκτίθεστε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που θα έχουν τον καλύτερο Δεκέμβριο

Παρθένος

Το σπίτι και η οικογένεια θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας - ευνοούνται μετακομίσεις, αναδιακοσμήσεις και η δουλειά στις σχέσεις με την οικογένεια.

Ιχθείς

Η σκληρή σας δουλειά θα ανταμειφθεί. Είναι ευκαιρία για εξέλιξη στον εργασιακό χώρο και για την επίτευξη μεγάλων στόχων. Απολαύστε το, γιατί το αξίζετε!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.