ΖΩΔΙΑ

Αυτό ήταν το χειρότερο που σας συνέβη το 2018, σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

6 Δεκεμβρίου 2018

photo-1542841791-3f32162641bc.jpg

Το χειρότερο κομμάτι της χρονιάς; Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε; Εκτός από τις απανωτές εκλείψεις και τις ατελείωτες ανάδρομες πορείες, το 2018 ήταν η χρονιά της μεταμόρφωσης, προσωπικής και συλλογικής. Κάθε ζώδιο πέρασε πιο δύσκολα σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι - αλλά δεν έχουμε σκοπό να μείνουμε στο παρελθόν. Απλά τα παρακάτω θα λειτουργήσουν ως μία υπενθύμιση της δύναμης που κρύβεται μέσα σας. Επίσης, τουλάχιστον τελείωσε. Ας αποχαιρετίσουμε για τα καλά τη φετινή χρονιά.

Κριός

Ήρθατε πρόσωπο με πρόσωπο με τους φόβους σας φέτος. Δεν είχατε επιλογή από το να παραδωθείτε και να εξελιχθείτε, παρά τον εγωισμό σας.

Ταύρος

Δεν σας ενοχλεί τίποτα περισσότερο από την αλλαγή και το σύμπαν τράβηξε το χαλί κάτω απ' τα πόδια σας. Αυτά που κάποτε θεωρούσατε σταθερά και άνετα, μπορεί να μην τα έχετε πια.

Δίδυμος

Το σύμπαν έκανε χώρο για εσάς φέτος, αλλά δεν ενθουσιαστήκατε με τα αποτελέσματα. Δυστυχώς, μερικές από αυτές τις αλλαγές μπορεί να ήταν αβάσταχτες - αλλά χρειαζόντουσαν, έτσι;

Καρκίνος

Ο τρόπος με τον οποίο μπαίνετε στις ζωές των άλλων και αντίστροφα, πέρασε μεγάλη αναδόμηση. Δεν είστε ο ίδιος άνθρωπος που ήσασταν, επομένως δεν περιβάλεστε από τους ίδους ανθρώπους.

Λέων

Αυτή η χρονιά ήταν γεμάτη ανάπτυξη και νέες αρχές. Παρά τον πόνο που βιώσατε, δεν είχατε επιλογή από το να αποδεχτείτε όλα όσα ήρθαν στον δρόμο σας, με ανοιχτή καρδιά.

Παρθένος

Αυτή η χρονιά ήταν γεμάτη ευθύνη και αχρείαστα βάρη για εσάς. Μπορεί να νιώσατε πως η δημιουργική σας έκφραση πάγωσε, όσο αρχίσατε να καταλαβαίνετε το περιβάλλον σας.

Ζυγός

Αν είστε περήφανοι για κάτι, αυτό είναι η αυτοπεποίθηση και η ασφάλεια, ειδικά όσον αφορά τις σχέσεις. Παρ' όλα αυτά, δεν είχατε παρά μόνο τον εαυτό σας για να βασιστείτε φέτος.

Σκορπιός

Η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη ήττες και νίκες, αλλά ακόμα και τότε, δεν μπορέσατε να βιώσετε τη χαρά χωρίς τη λύπη. Υπήρξε ένα συναίσθημα απελπισίας σε συνδυασμό με σοκ, ειδικά σε σχέση με την προσωπική σας ζωή και τη φιλοσοφία σας.

Τοξότης

Νιώσετε αδύναμοι, μπερδεμένοι και ανάξιοι. Με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον δεύτερο οίκο των αξιών σας, βιώσατε βαθιά αναδόμηση σε σχέση με την προσωπική σας αξία.

Αιγόκερως

Παρά την πνευματική και σωματική μεταμόρφωση που βιώσατε φέτος, ήρθατε πρόσωπο με πρόσωπο με την τοξικότητα, τις αδυσώπητες πραγματικότητες και δεν είχατε επιλογή παρά να τις αντιμετωπίσετε.

Υδροχόος

Το σύμπαν σας πίεσε να αλλάξετε. Έπρεπε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε όλη σας τη ζωή, από τα πρακτικά μέχρι τα πνευματικά.

Ιχθείς

Ήταν μία χρονιά πνευματικής ανανέωσης για εσάς. Συγκεκριμένα, το σύμπαν σας έδωσε τελεσίγραφο: αλλάξτε τους τρόπους σας ή παραμείνετε στάσιμοι. Η περίοδος εξέλιξης δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά τα καταφέρνετε ακόμα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.