ΖΩΔΙΑ

7/12 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

6 Δεκεμβρίου 2018

clock-1096054_1920.jpg

Η Νέα Σελήνη στη 15η μοίρα του Τοξότη σε τετράγωνο με τη σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου μοιάζει να δηλώνει στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) πως υπάρχει η ευκαιρία για στιγμές πραγματικής ευτυχίας στη ζωή τους, ακόμα και αν αυτές οι στιγμές προσφέρονται ως δώρο από άγνωστο αποστολέα. 

Μία εκδρομή αυτή την περίοδο θα μπορούσε να λειτουργήσει άκρως αναζωογονητικά και να καταφέρει να βάλει φρένο στην επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα η οποία δημιουργεί αγκυλώσεις και προβληματισμούς. Η ευκαιρία να ταξιδέψεις μακριά από τις εικόνες της πραγματικότητας σου αποτελεί μία καλή λύση αυτή την περίοδο, αφού θα μπορέσεις να αδειάσεις το μυαλό σου από όσα σε απασχολούν και να εστιάσεις σε προοπτικές που σε κάνουν να ονειρεύεσαι με τα μάτια ανοικτά.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.