ΖΩΔΙΑ

Τι να κάνετε φέτος την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

7 Δεκεμβρίου 2018

photo-1525373612132-b3e820b87cea.jpg

Έρχεται το 2019 - μετά από μία αρκετά δύσκολη χρονιά. Τι θα κάνετε για το γιορτάσετε; Σε περίπτωση που δεν έχετε ιδέα, μπορείτε να βασιστείτε στο ζώδιό σας να σας πει πώς θα έπρεπε να περάσετε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Είτε στο σπίτι με φίλους, είτε στο dancefloor, απλά σιγουρευτείτε πως θα είστε περιτριγυρισμένοι από αγάπη και θετικότητα.

Κριός - Ρομαντικά

Η σελήνη θα είναι στον Σκορπιό και στον έκτο οίκο των στενών σχέσεων. Περάστε ρομαντικά με τον σύντροφό σας ή πηγαίντε κάπου για χορό.

Ταύρος

Η σελήνη θα βρίσκεται στον 7ο οίκο των σχέσεών σας και φαίνεται πως δεν θα γιορτάσετε solo. Δεν έχει σημασία το πού θα πάτε, αρκεί να έχετε καλή παρέα.

Δίδυμος

Ίσως πάρτι στο σπίτι σας; Φαίνεται πως θα έχετε διάθεση για γιορτή και για να φιλοξενήσετε τους αγαπημένους σας φέτος. Η σελήνη θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σας της ευθύνης και δεν θα παραλείψετε καμία λεπτομέρεια.

Καρκίνος

Δεν έχετε υπάρξει τόσο ενθουσιασμένο εδώ και πολύ καιρό. Είστε έτοιμοι να γιορτάσετε και νιώθετε πιο σίγουροι από ποτέ. Πάρτε τηλέφωνο τους καλύτερούς σας φίλους και φορέστε τα παπούτσια του χορού.

Λέων

Μπορεί να είστε, μπορεί και να μην είστε στο mood για πάρτι φέτος. Ωστόσο, με τη σελήνη στον τέταρτο οίκο του σπιτιού, μάλλον όχι και τόσο, αλλά δεν πειράζει. Ακούστε τη διαίσθησή σας.

Παρθένος

Ποιον κοροϊδεύουμε; Το κινητό σας θα έχει πάρει φωτιά από προσκλήσεις και δεν θα βρεθείτε μόνο σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Διασκεδάστε, το αξίζετε.

Ζυγός

Δεν απολαμβάνετε τίποτα περισσότερο από το να γιορτάζετε ξεχωριστές περιστάσεις, ειδικά όταν είναι πλουσιοπάροχες και σας προσφέρουν αισθητική ικανοποίηση. Κάντε ένα πλούσιο δείπνο με φίλους.

Σκορπιός

Έχετε τόσα πολλά να γιορτάσετε φέτος, αλλά με τη σελήνη στο ζώδιό σας, τα πλάνα σας μπορεί να αλλάξουν από τώρα μέχρι τότε. Κάντε αυτό που νιώθετε καλύτερα.

Τοξότης

Παρά όλα τα υπέροχα πράγματα που έρχονται στη ζωή σας αυτή τη χρονιά, μπορεί να νιώθετε λίγο κουρασμένοι. Ξεκουραστείτε λίγο και περάστε χρόνο με φίλους στο σπίτι.

Αιγόκερως

Φαίνεται πως έρχονται διάφορες γιορτινές περιστάσεις για εσάς και έχετε πολλά για τα οποία θα έπρεπε να είστε ευγνώμων, οπότε μην έχετε δεύτερες σκέψεις και πάρτε τηλέφωνο τους φίλους σας.

Υδροχόος

Με τη σελήνη στον 10ο οίκο της φήμης σας, φαίνεται πως η προσοχή θα είναι στραμμένη επάνω σας. Προσέξτε απλά, μην ανεβάσετε μεθυσμένες selfies που θα μετανιώσετε αργότερα.

Ιχθείς

Είτε ταξιδεύετε, είτε είστε διακοπές με τους αγαπημένους σας, απολαύστε το ταξίδι. Οργανώστε μία περιπέτεια, κάντε κάτι συναρπαστικό φέτος!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.