ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα 10/12-16/12


The Jennettes

10 Δεκεμβρίου 2018

photo-1481214953562-61c3a28e3075.jpg

Ο γενέθλιος μήνας των Τοξοτών ζητά να ανοίξουμε το μυαλό μας και να πάρουμε όλη τη γνώση και τη σοφία που μας προσφέρει το σύμπαν. Γι' αυτό, βγείτε εκεί έξω, αφού από σήμερα, αυτά τα τρία ζώδια θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα: Αφήστε τη θετική ενέργεια να σας κατακλύσει.

Λέων

Την προηγούμενη εβδομάδα, η νέα σελήνη βρέθηκε στον πέμπτο οίκο της διασκέδασης και της απόλαυσής σας. Η ενέργεια που σας έδωσε είναι πιο έντονη τώρα που τελείωσε ο ανάδρομος Ερμής και δεν υπάρχει πλέον στρες στους τομείς αυτούς. Εξαρτάται από εσάς το πόσα θέλετε να πάρετε από αυτή τη συναρπαστική περίοδο που περνάτε. Προσπαθείστε να λέτε "ναι" σε διασκεδαστικές ευκαιρίες, να δημιουργήσετε τέχνη και να πείτε στο σύμπαν πως διασκεδάζετε - για να σας φέρει ακόμα περισσότερη διασκέδαση.

Σκορπιός

Μόλις μπαίνετε σε ένα δωμάτιο, όλοι σταματούν για να σας κοιτάξουν. Μάλλον έχει να κάνει με το ότι η Αφροδίτη - πλανήτης του έρωτα, της πολυτέλειας, των χρημάτων - βρίσκεται στον πρώτο οίκο του εαυτού σας και σας γεμίζει αγάπη, ενώ σας κάνει να κοιτάτε τα όμορφα της ζωής. Αυτή τη στιγμή, αποπνέετε πολυτέλεια και όλοι το λατρεύουν. Είναι η καλύτερη στιγμή να φερθείτε στον εαυτό σας σαν τη θεά που είναι. Ανοίξτε την καρδιά σας στην τρυφερότητα με τους άλλους, φερθείτε όμορφα στον εαυτό σας και αφήστε τους άλλους να σας θαυμάσουν. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτή να αγαπήσετε βαθιά τον εαυτό σας.

Τοξότης

Έχουν μείνει ακόμα μερικές εβδομάδες από τον γενέθλιο μήνα σας και τώρα θα βιώσετε το καλύτερο κομμάτι. Η σεζόν του Τοξότη, βέβαια, προχωρά λίγο πιο αργά με τον ανάδρομο Ερμή, αλλά από τις 6 του μήνα που γύρισε ορθόδρομος και παρότι η σκιά του θα μείνει λίγο ακόμα μαζί μας, τα πράγματα θα αρχίσουν τώρα να κινούνται πιο γρήγορα και θα είναι πολύ πιο συναρπαστικά. Είναι η στιγμή να αγαπήσετε κάθε τι που σας κάνει τόσο υπέροχη: Πάντα θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα, να ανοίγετε το μυαλό σας, να δοκιμάζετε διαφορετικές οπτικές γωνίες και περιπέτειες.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.