ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια για το 2019


11 Δεκεμβρίου 2018

gian-cescon-637914-unsplash.jpg

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο το 2019 έχουν ξεκινήσει και σήμερα θα δούμε ποια θα είναι τα τρία ζώδια που θα έχουν περισσότερη εύνοια και τύχη από τα υπόλοιπα. Είναι τα ζώδια που αναμένεται να έχουν μία από τις καλύτερες χρονιές!

Παρθένος

Το πιο ευτυχισμένο ζώδιο από όλα αναμένεται να είναι ο Παρθένος χάρη στον Κρόνο. Θα δέιξει τη δύναμη, την αντοχή και την αποφασιστικότητα του περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Στα επαγγελματικά θα πετύχει ότι έχει ονειρευτεί και έχει θέσει σαν στόχο. Βέβαια, τους πρώτους τρεις μήνες θα δοκιμαστεί αλλά οι υπόλοιποι μήνες είναι ιδανικοί τόσο για τα ερωτικά όσο και για ταξίδια που θέλουν να πραγματοποιήσουν και δεν τα έχουν καταφέρει.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα απολαύσει και αυτός ένα τυχερό 2019 καθώς ο Δίας τον επηρεάζει θετικά. Τη νέα χρονιά ο Τοξότης θα έχει μεγάλες επιτυχίες και θα κάνει αλλαγές που επιθυμούσε εδώ και αρκετά χρόνια στη ζωή του. Στα συναισθηματικά του θα έρθουν τα πάνω κάτω με ένα νέο πρόσωπο που θα του αλλάξει την οπτική που βλέπει τα πράγματα. Θα λάβει σημαντικές αποφάσεις που φοβόταν να πάρει και θα του βγουν σε καλό.

Σκορπιός

Το 2019 οι Σκορπιοί δε θα μείνουν παραπονεμένοι καθώς θα είναι μια χρονιά που θα τους φέρει χαρές σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Και εκείνοι θα είναι τυχεροί και θα έχουν τη τόλμη και το σθένος να ακολουθήσουν τα όνειρά τους παρά τις αντιξοότητες που θα συναντήσουν. Στο τέλος θα τα καταφέρουν και οι κόποι τους θα ανταμειφθούν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.